2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیایین اخر شب یه گپ بزنیم بگید در چه حالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 327 پست
بیشتر بمونه بهتره. ۳۶ هفته ریه تکمیل میشه بعدش هم شروع میکنه به وزنگیری.

ایشالا به وقتش بیاد که خیالت راحت باشه😘

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
حرکاتت رو تصحیح کن.نحوه بلند شدن نِشستن خوابیدن.ببین چیزی بذاری زیر کمرت راحت تری یا به پهلو دراز بک ...

من با سیاتیک چکار کنم به نظرت سابقه نداشتم اصلا فقط چند روز پیش تو پله برقی خوردم زمین با کمر البته کوله پشتی داشتم ممکنه به خاطر اون باشه گرفتگی ؟

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشااالله.ممنونم صبا جان..انشالله نی نی های شما هم بسلامتی بدنیا بیان

😘😚😙💟💜

من یزدم

من اصفهانم.ی تاپیک بزن از خانمای یزدیِ سایت بپرس ببین دکتری که سزارین کنه میشناسن 

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
من با سیاتیک چکار کنم به نظرت سابقه نداشتم اصلا فقط چند روز پیش تو پله برقی خوردم زمین با کمر البته ...

والا درباره سیاتیک اطلاعات ندارم.تو رو خدا مواظب خودت باش زمین خوردن تو بارداری خیلی عوارض داره مواظب باش حالا که بخیر گذشته دوباره تکرار نشه.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
والا درباره سیاتیک اطلاعات ندارم.تو رو خدا مواظب خودت باش زمین خوردن تو بارداری خیلی عوارض داره مواظ ...

اینقدر الکی خوردم زمین با همسرم هم بودم یعنی درجا افتادم🤣😂طفلی خیلی ترسید ...من جثه ام ریزه تو بارداری قلقلی شدم چاق نشدم شکمه یه جوریه😁تعادل ندارم انگار ‌..

عزیزانم شب خوبی بود در کنار شما امیدوارم به سلامتی فارغ شید ...من با اجازه برم بخوابم ...😘💜💟💜💟💜

شب خوش