2777
2789
عنوان

خاطره های بد دوران حاملگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 78 پست
خدا بخواد بچه بده ميده اين حرفا الكيه 

الکی یعنی چی...خود متخصص میگفت....یعنی می خواین انکار کنید عوارض این مواد رو یا انکار کنید که جدیدا اینقدر قلب جنین ها تشکیل نمیشه؟

خب هنوز که کامل علت هارو تشخیص نمیدن فقط باتحقیقات احتمالاتی میدن که اینم یکی از اون احتمالاته ومیگن بهتره پرهیز کنیید ومراقب باشید

انقدر دعا کردم له همه مریضا مخصوصا مامانم، ماما همراهم میگفت حالا چرا گریه می کنی گفتم به خاطر مامانم خیلی مریضه😭😭😭

مامانم با ویلچر اومد دیدنم توی بیمارستان ، چون خونمون طبقه سوم و ما آسانسور نداریم مامانم نمی تونست خونه مون بیاد چند روزی خواهرام پیش بودن اونا هم باید به مامان رسیدگی می کردن و هم بچه کوچیک  داشتن براشون سخت بود و رفتن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی یعنی چی...خود متخصص میگفت....یعنی می خواین انکار کنید عوارض این مواد رو یا انکار کنید که جدیدا ...

خيلي از دكترا ميگه قلب جنين تشكيل نميشه بخاطر اسپرمه . عزيزم منظورم اينه خدا بخواد بده ميده ادم تو حكمت مارش ميمونه من بتام ٢٠ اومد پايين ١٢ شد همه اينجا ميگفتن سقط ميشه بتا پايين اومده يعني رشدش متوقف شده ولي هداروشكر الان ١٥ هفتم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

نبودن مامان کنارم واقعا اذیتم می کرد دلم برای خودمو بچه م می سوخت. مادرشوهرم بهم میگفت مهمونی بگیر اما گفتم چون مامانم نمیاد دوست ندارم مراسم بگیرم هرکسی دوست داشت بباد سر بزنه‌.

خداروشکر شیمی درمانی مامانم جواب داد و دکترش راضی بود اما ۲۰ کیلو کم کرده بود واقعا پیر شده بود به سختی راه می رفت دکتر درمان رو ادامه داد بعد از ۸ جلسه شیمی درمانی رو قطع کرد و قرص داد

الکی یعنی چی...خود متخصص میگفت....یعنی می خواین انکار کنید عوارض این مواد رو یا انکار کنید که جدیدا ...

اينكه درست ولي اخه از چي پرهيز كنيم؟

ميوه مون كه پرورشي و شيميايي گوشت و مرغ كه يه جور مشكل داره تخم مرغا كه مشكل داره شير خو مشكل داره تمام چيزايي كه ميخوريم پر از سرب و مواد نگهدارنده و شيمياييه حالا فست فود و غذاي بيرون بماند انقدر مشكلات جدي تري هست اخه ادم كدرمشو. و چقدر ميتونه رعايت كنه

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟

مامانم هر روز خدارو هزار مرتبه شکر بهتر داره میشه اما هنوز کامل از بین نرفته تخته درمانه و ما امید داریم مامان مون به روزای قبل برگرده‌😍

من هبچ وقت سختی های دوران حاملگیمو یادم نمی ره ان شاالله هیچ کس تجربه نکنه و مریضی پدر و مادرشوهرم نبینه. خواهش می کنم برای سلامتی همه مریضا  مخصوصا مامانم خیلی دعا کنید 😍

مامانم هر روز خدارو هزار مرتبه شکر بهتر داره میشه اما هنوز کامل از بین نرفته تخته درمانه و ما امید د ...

اولين كه ايشالله مامانت حالش خوب شه دوم اينكه ايشالله بچت مثل خودت بشه يه ادم خوب كه قدر مادرشو ميدونه 😘😘😘

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂
مامانم هر روز خدارو هزار مرتبه شکر بهتر داره میشه اما هنوز کامل از بین نرفته تخته درمانه و ما امید د ...

حتما عزيزم  انشالله تنه خودت و عزيزانت هميشه سالم باشه 😘😘😘😘

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦