2777
2789
عنوان

خاطره های بد دوران حاملگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 78 پست
مامانم هر روز خدارو هزار مرتبه شکر بهتر داره میشه اما هنوز کامل از بین نرفته تخته درمانه و ما امید د ...

ان شاالله سالم و سلامت باشن

برای سلامتیشون و رفع گرفتاری ها۱۰۰۰تا امن یجیب بخونیم

خودم۵۰تا

دوستان هرکی میتونه شرکت کنه تعداد بگه😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينكه درست ولي اخه از چي پرهيز كنيم؟ ميوه مون كه پرورشي و شيميايي گوشت و مرغ كه يه جور مشكل داره تخ ...

ولی باید مراعات کرد در صورتی که شرایطش رو داشته باشی من واقعا نداشتم

اولين كه ايشالله مامانت حالش خوب شه دوم اينكه ايشالله بچت مثل خودت بشه يه ادم خوب كه قدر مادرشو ميدو ...

ممنون عزیزم واقعا دعای مادرمو احساس کردم پسرم بر خلاف نظر همه خیلی مظلوم و ٱرومه

بدجوری اشکمو در آوردی

منم این روزا رو گذروندم تو بهترین دوران زندگیم که میخواستم نامزد کنم.خیلی سخته ودردناکه وکابوسش همیشه ادامه داره.

بر ماااادر هم دعا کنید.دلم خیلی گرفت

خدایا خودت مامانمو خوب کن امیدمو ناامید نکن🙏
دوست من اب هم كه ميخوريم مشكل داره خدا بخير كنه فقط 

اره بخدا اب م ميخواستم بنويسم اخرش يادم اومد كفتم ولش كن ديكه😂😂

خدايي حقيقته همه چي خرابه بعد ميگيم چرا سقط و تشكيل نشدن قلب زياده يا بچه ها بيش فعالن من همين چند هفته پيش ني ني مو سر همين تشكيل نشدن قلب از دست دادم ٢٢ دو سالمه هم خودم هم شوهرم ورزشكار حرفه اي هستيم قبل بارداري هم تمام ازمايشات و جكاپ و انجام دادم هيچ مشكلي نبود همه چي عالي همون ماه اولم باردار شدم چه مشكلي داشتيم بخدا؟؟!!

اين بلا سرم اومد 😪😪😔😔

ني ني چرا منو نخواستي؟؟ اخه چرا تنهام گذاشتي؟؟
اره بخدا اب م ميخواستم بنويسم اخرش يادم اومد كفتم ولش كن ديكه😂😂 خدايي حقيقته همه چي خرابه بعد ميگ ...

اخه مگه ميشه اين ماهواره ها هواي الوده پر از سرب موبايل واي فاي غذاهامون لباسمون همش ايراد داره كشورهاي پيشرفته دارن خودشونو به سمت طبيعت و غذاي سالم ميبرن ما داريم بد و بدتر ميشيم