2777
2789
عنوان

جهیزیه

308 بازدید | 23 پست

خانوما بنظرتون وسایل جهیزیه چقدر باشه 

مثلا چند دست قابلمه و از هر چیزی چه تعداد

وسایل غیر ضروری جهیزیه 

و اینکه چه چیزایی توی جهیزیه بیشتر توی چشمه 

(جهاز داماد هم سرویس چوب ، تلوزیون ، یخچال)

من همهههه چیزارو خودم خریدم 

ولی ب نظرم هر چیزی ک لازم داری رو بخر مث من زیاده روی نکن 

من ذوق داشتم هر چی اومد دم دستم خریدم😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری خودت خریدی مگه سرکار میرفتی🥲

منظورم اینه شوهرم اینا چیزی نگرفتن 

بابام خرید

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

مثله من

البته ما رسممونه دامادم میخره بعضی از وسایلو ولی خب شوهرم داشت خونمونو می‌ساخت اون تایم دلم نیومد اذیتش کنم

سرویس قابلمه ی دست کافیه من دو دست گرفتم یکیشو‌ک اصلا استفاده نکردم .. سرویس قابلمه ای بگیر ک رژیمی داره ..

ظرف هم ی سرویس 24نفره کافیه .. دم دستی اصلا نگیر هیچی ..

وسایل برقی چرخ‌گوشت آبمیوه گیری اسیاب گوشتکوب برقی مخلوط کن استفاده میشه 

بستگی به خودت داره 

من ظرف و قابلمه مامانم چند دست بهم داده از هر کدوم اصلا  استفاده نمیشه همون یه دست هم کفایت میکنه

سرویس چوب و وسایل تزیینی و فرش از همه بیشتر تو چشمه 

منظورم اینه شوهرم اینا چیزی نگرفتن بابام خرید

اها بچه پشمام ریخت .حالا بچه🤏🏻خودت جریانش چیه😂

منم دوران عقدم بابام وسیله میخره.

یه چیز جالبتر اینکه دوستم لره اهل خرم آباده میگه رسم ما جهاز نیست😐تازه وقتی۱۰سال قبل پول باباش بهش داده جهاز بخره.پدرش بهش گفته مبادا خانواده بفهمن مثل عمو عمه خاله دایی..شوهرش کاشانیه خودش لره حالا نمیدونم چطور اینطور میگف🤔

ولی خب چوبی با شوهرمه