2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 23 پست

خونه عروس هست،  مغازه لوازم خانگی نیست که. 

لوازم میخرید برا خودتون نه برای به نمایش گذاشتن برای دیگران. 😐

اندازه نیازت خرید کن. 

شیک و اندازه بخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنظرم قابلمه ۱سرویس کامل 

و ب ا دم دستی دوتا ماهی تابه متوسط و کوچیک و یه قابلمه کوچیک 

وسایل ریز اصلا نخر البته بنظرم 

و اکسسوری بزرگ حتما بخرین 

و فرش 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها بچه پشمام ریخت .حالا بچه🤏🏻خودت جریانش چیه😂منم دوران عقدم بابام وسیله میخره.یه چیز جالبتر اینک ...

خب منم لرم ولی من چون اون تایم شوهرم داشت خونمون رو درست میکرد دلم نیومد اذیتش کنم

بچه🤏این خواهر شوهرمه😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

من همهههه چیزارو خودم خریدم ولی ب نظرم هر چیزی ک لازم داری رو بخر مث من زیاده روی نکن من ذوق داشتم ه ...

جدا از ذوقش 

جاریمم با من با فاصله ی ماه عقد کرده 

اونم داره جهیزیه میخره

و فامیل هم خیلی اهل مقایسه هستن

من خودم برام مهم نیست 

اما دلمم نمبخواد بعدا اگ کسی مقایسه کرد زحمت پدر و مادرم زیر سوال بره

سرویس قابلمه ی دست کافیه من دو دست گرفتم یکیشو‌ک اصلا استفاده نکردم .. سرویس قابلمه ای بگیر ک رژیمی ...

ی سرویس ۱۲ نفره چینی گرفتم برا مهمون ما کم جمعیت هستیم 

نهایتا مهمونام ۱۰ نفر بشن

ی دستم آرکوپال دم دستی برداشتم

حالا نمیدونم ی آرکوپالم ۱۸ نفره بخرم یا لازم نمیشه 

سرویس قابلمه ی دست کافیه من دو دست گرفتم یکیشو‌ک اصلا استفاده نکردم .. سرویس قابلمه ای بگیر ک رژیمی ...

وسیله برقی اون توستر ماشین لباسشویی آسیاب آبمیوه گیری مخلوط کن خورد کن پلوپز چای ساز گوشت کوب برقی غذا ساز قهوه ساز گرفتم

چرخ گوشت نگرفتم چون خونه خودمونم استفاده شو نمیکنیم 

بنظرت واجبه؟

بعد همزن برقی هم نمیدونم بخرم یا ن

خونه عروس هست، مغازه لوازم خانگی نیست که. لوازم میخرید برا خودتون نه برای به نمایش گذاشتن برای دیگر ...

عزیزم ب نمایش نمیزارم

ما حتی رسم جهیزیه دیدن هم نداریم

اومدم دارم مشورت میکنم از کسایی ک از خودم با تجربه ترن😁