2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم قرص بخورم

34 بازدید | 2 پست

هیچ ویتامینی چیزی بخورم سردرد میمیرم

در بیشترین دردم باید استامینفن ۳۲۵ بخورم . بیشتر بشه فشارم میفته.یا همزمان باید با سرم بزنم.

انتی بیوتیک ک حساسیت نشون میدم در حد خفگی هرنوع بگی

بدبخت تر از من هم هس ایا؟

بله بدبختر هس،اون خانمه که بعد تج.اوز لب ساحل کلی چاقو خورده بود اسمشو یادم نی،بچه های کار که از همه کتک میخورن و حرف میشنون،خانمی که از سن کم ۵ شکم زاییده و هروز از شوهر خیانت کارش کتک میخوره تحقیر میشه،اونیکه آرزوشه ویولن بزنه ولی دست نداره،اونی که عزیزش تو کماس،اونیکه هروز کشک یا گوجه میخوره تو بلوچستان چون غذا ندارن،دختر افغانی که آرزوشه درس بخونه،بچه ای که پدرش معتاد یا زندانه

اینا از تو بدبخت ترن🎀

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.