2777
2789
عنوان

افتادگی رحم در سن 20

427 بازدید | 27 پست

چیکارکنم زایمان طبیعی داشتم الان افتادگی داره رحمم و مثانه ام هرچی ورزش میکنم تاثیر ندارد نمی‌دونم چیکارکنم دکتر زنان گفت ورزش گکل خوبه انجام میدم تاثیر نداشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفدارای زایمان طبیعی بیان جواب بدن 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

در چه حده ؟ بیرون زده ؟ اذیتی یا فقط میترسی ؟ چون من دیدم خیلیا دارن خودمم آره فکر کنم مثانه امه

ولی بیرون نزده جاریم سزارین کرده بود دومی رو ولی داشت نمیدونم چرا تازه میگفتن یکم بیرونم زده بوده ولی نمیدونم

در چه حده ؟ بیرون زده ؟ اذیتی یا فقط میترسی ؟ چون من دیدم خیلیا دارن خودمم آره فکر کنم مثانه امهولی ...

زیرشکمم سفت سفت شده زیر شکم پیدا کردم چربی نیست دکتر گفت رحمته اومده پایین  معاینه کرد سونو دادم گفت خیلی اومده پایین 

زیرشکمم سفت سفت شده زیر شکم پیدا کردم چربی نیست دکتر گفت رحمته اومده پایین معاینه کرد سونو دادم گفت ...

ای بابا چه بد منم دو تا طبیعی داشتم مثانه ام افتاده 

بدیه افتادن مثانه و رحم اینه درمان قطعی نداره فکرکنم 

عملشم شنیدم آسون نیست ولی خودم ندیدم هم تو نت که میدیدم بعصیا میگفتن بعد عملم برگشته براشون البته بعضیا مطمئن نیستم چون از دکتر نپرسیدم