2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3404 بازدید | 536 پست
من بارها با امام زمان صحبت کردم گفتم یه پسر خوب سر راهم قرار بده. دیگه دلم میخواد ازدواج کنم ۲۵ سالم ...

فقط خدا میدونه پرونده سرنوشت ما اگه بهمون همه حاجتمون رو بده چطور میشه عزیزم...میدونم شاید حرفم ناراحت کننده باشه ولی به دور و اطرافمون نگاه کن؟ مثلا خیلی دوست دارن مادر بشن..ناراحتن میگن حکمت خدا چیه که بهمون بچه نمیده یا اهل بیت که ازشون میخوایم پیش خدا برای حاجت رواییمون دعا کنند بازم کارمون حل نمیشه..بعد با کلی اصرار و بعد سال سال که بچه دار شدن خدایی نکرده میبینن براشون مشکل جسمی جدی پیش اومده..چه خودشون یا بچشون اون موقع میگن ای وای پس واقعا حکمتی بوده..حاجتایی مثل ازدواج یا بچه دارشون حلاله ها خیلی هم خوبه ولی خدا میدونه بعدش چی میشه اگه به صلاحمون نباشه و بهمون داده شه...اطرافمون رو نگاه کن..ادمای باایمان خوب واقعا کم هستن ..متاسفانه الان فساد زیاد شده..بیا اصلا یه کاری کنیم..مگه همسر صالح نمیخوای عزیزم؟ بیا باهم رو خودمون کار کنیم دعا کنیم ظهور زودتر اتفاق بیفته بعدش میتونی اصلا از خود حضرت حضوری بخوای این خواسته و مطمئنم  اون موقع حضرت اصلا صبر نمیکنه و ان شاءالله یکی از یاران با ایمانشون و تورو برای ازدواج به هم معرفی میکنه...اصلا از کجا معلوم حتی شاید دیدی این کار باعث شد قبل ظهور یه فرد با ایمان سرراحت قرار بگیره...ولی من میدونم یه چیزیو قطعا که حضرت حتما به یادت هستن هرروز تو دعاهاشون حتی اگر هم متوجه نباشی🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

دورت بگردم هر کسی به یه نحوی درگیر مشکلات میشه چرا باید خدارو مقصر بدونیم... فقط تو نیستی که پدرش تر ...

ان شاءالله زود زود عزیزم شما تاپیک سلامتی خودتون و مادرتون رو بزنید ان شاءالله و شادمون کنید🌺🌺💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردمت عزیزمامام زمان عج الله بهت افتخار میکنه که انقد قوی هستی واقعا مثل شما ندیدم تا حالا ... ...

واقعا اینجوره🥺🥺🥺🥺🥺🥺 چی بگم والا ولی تمام تلاشمو میکنم که نزدیک کنم خودمو به امام زمانمون😔 از دل سختی ها بیرون نیومدم باهاشون بزرگ شدم شاید بخاطر اینه که سعی میکنم کم نیارم🥰 امروز با مامانم حرف میزدم دیدم میگه نهال صبح بعد از نمازم، نماز حاجت برات خوندم بعد میگم اخه طفلی مامان من با اون حالش برای من خونده پس منم بعداز نماز ظخرم برای اون  نماز حاجت خوندم... کلا حرفامون و صحبتامون این سبکی جلو میره، خیلی خوبه که ماهم بیاییم دل بچه هامونو به وجود خدا و ائمه و اقا صاحب الزمان گرم کنیم... که اگه یهو بچه جایی دلش شکست منتظر کسی نشینه، بلند بشه بگه خداییم هست🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ان شاءالله زود زود عزیزم شما تاپیک سلامتی خودتون و مادرتون رو بزنید ان شاءالله و شادمون کنید🌺🌺💚

دلم روشنه 😍😍😍😍😍 همتونو تگ میکنم 

ممنونم برای نگاه خیرت به ما🥰💖

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دورت بگردم هر کسی به یه نحوی درگیر مشکلات میشه چرا باید خدارو مقصر بدونیم... فقط تو نیستی که پدرش تر ...

عزیزم برای شفای مادرت و شما حمد خوندم

ان شاءالله صاحب‌الزمان بهممون نظر کنن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یا صاحب الزمان ادرکنی آقا جانم 🥺🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دلم روشنه 😍😍😍😍😍 همتونو تگ میکنم ممنونم برای نگاه خیرت به ما🥰💖

بی صبرانه منتظر اون روز هستم عزیزم😍🌺💚

فقط خدا میدونه پرونده سرنوشت ما اگه بهمون همه حاجتمون رو بده چطور میشه عزیزم...میدونم شاید حرفم نارا ...

بله.آدم یه موقع ژن معیوب داره و خودشم نمیدونه. اگه بچه دار شه ژن معیوب به بچه اش میرسه و یه بچه مریض میوفته رو دستش. واسه همین نباید اصرار کنه.

ولی ازدواج که دیگه این حرفا رو نداره...

مثلا آسمون به زمین میومد وقتی من ذوقشو داشتم مثل بقیه این اتفاق برام میوفتاد؟ یکی هم منو دوست داشت و مراقبم بود؟

همین الان هم که دارم مینویسم اشک توی چشمام جمع شده. نه به خاطر این مسئله بلکه به خاطر تمام مسائل زندگیم. توی پیام های بعد از این که شما ریپلای کردی، مشکلاتم رو گفتم.... که البته مهم نیست.

ممنونم ازت🌻

فقط نمیدونم چرا خدا همه‌ی دردها و امتحان ها و مصلحت‌ها رو ریخت رو سر من بدبخت

نمیدونم صلاحش چی بود که توی بچگی بابام. تنها پشت و پناهم سر هرچیزی منو کتک بزنه. توی تاپیکام بارها گفتم...

صلاحش چی بود همیشه مامانمو مریض ببینم.

همیشه هشتمون گرو نهمون باشه.

با وجود اون همه درسی که خوندم نتونم یه کار درست و حسابی پیدا کنم و مجبور باشم همش با دستمزد خیلی خیلی  کم کار کنم که سربار خانواده‌ام نباشم.

صلاحش چی بود کسی که خیلی دوسش داشتم بره. بره با دختر خاله‌اش ازدواج کنه. ما که با هم فامیل بودیم. مثلا اون دختر خیلی بهتر از من بود؟

چطور خدا واسه اون خواست، واسه من نخواست؟

از دستای من دراورد گذاشت توی دستای اون؟

به خدا نگید صلاح که بغضم میترکه

کاربری دست دو نفره. 

عزیزم همین خدا دنیا را با اسباب و علل آفریده مثلااا من اگر تا مدت ها بشینم و تمام در ها رو ببندم و ب ...

من به چشم کسی نمیام.

هرکس میاد سمتم خیلی زود. شاید کمتر از یک هفته به طرز عجیبی فرار میکنه. از من بدش میاد...

این بارها اتفاق افتاده.

در حالی که من هیچ بداخلاقی یا دعوایی با طرف مقابل نکردم.

آدمایی که از نظر ظاهر و تحصیلات و... از همه نظر از من پایین ترن اینطوری برخورد میکنن.

یکی بهم گفت تو جن عاشق داری. نمیذاره کسی بهت نزدیک شه.

اگه خواستی عکسمو میفرستم ببین

ببین من زشتم؟

کاربری دست دو نفره. 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم برای شفای مادرت و شما حمد خوندمان شاءالله صاحب‌الزمان بهممون نظر کنن

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی  😍😍😍 انشالله شفای تمامی مریضان منتظر🤲🥰

بی صبرانه منتظر اون روز هستم عزیزم😍🌺💚

انشالله 😍🥰💖💐

میشه لطفا بیاید تاپیک آخرم کمکم کنید؟😭

برات پست گذاشتم😍