پرنیان۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 17072 عنوان آموزشگاه زبان درتهرانپارس 167 بازدید | 7 پست تهرانپارس خیلی اموزشگاه زبان داره. اطلاع دارید کدوم بهتره؟ دخترم ۹ سالشه میخوام ثبت نامش کنم. خودم بین سفیر و ایرانمهر دودلم. اگه اطلاعات دارین ممنون میشم نظر بدین عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘 1404/02/23 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیان۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 17072 سفیر افتضاحه ولی پردیسان فوق العادست جدی؟ سفیر و که خیلی تعریف میکنن عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘
صبا_هستم16 عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 460 جدی؟ سفیر و که خیلی تعریف میکنن سفیر یه دورانی خوب بوددورانش گذشت پردیسان خیلی خوبه کتاب هایی که تدریس میشه عالیه دائما زنگ میزنن تا کیفیت کار رو بپرسن هر هفته کلاس مکالمه ی رایگان هم برگزار میکنه
پرنیان۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 17072 سفیر یه دورانی خوب بوددورانش گذشت پردیسان خیلی خوبه کتاب هایی که تدریس میشه عالیه دائما زنگ میزنن تا ... مرسی از اطلاعاتی که دادی عزیزم. با توجه به سن دخترم بنظرم پردیسان گزینه ی مناسبیه؟ عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘
پرنیان۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 17072 سفیر یه دورانی خوب بوددورانش گذشت پردیسان خیلی خوبه کتاب هایی که تدریس میشه عالیه دائما زنگ میزنن تا ... بنظرت* عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘
صبا_هستم16 عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 460 مرسی از اطلاعاتی که دادی عزیزم. با توجه به سن دخترم بنظرم پردیسان گزینه ی مناسبیه؟ خواهش میکنم🤍🌿به نظر من بله ولی اگر خیلی نگرانید بیشتر تحقیق کنید برای تحقیق بهتر به سایت آموزشگاه ها مراجعه کنید و اینستاگرامشون رو چک کنید
پرنیان۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 17072 خواهش میکنم🤍🌿به نظر من بله ولی اگر خیلی نگرانید بیشتر تحقیق کنید برای تحقیق بهتر به سایت آموزشگاه ... 💝🌹 عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘