2777
2789
عنوان

مال حرام و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 46 پست
چرا بعضی حروم میخورم روز به روز خوشبخت تر ن

شما ظاهر قضیه را می بینی ، یه نفر تعریف می‌کرد،  بهترین ماشین و زندگی و سفر را داشتم (تو زمان خودش )ولی زندگی ام خیلی مشکلات داشت ، هر روز دعوا ، بچه ام دائم مریض بود ، زنم دائم دوا و دکتر خودمم هزار تا مشکل ، تا یه زمانی پشیمون میشه و یه مغازه میگیره و تصمیم میگیره حتی برای پول در آوردن دروغ هم نگه ، الان نمیگم وضعش بده معمولیه 

ولی میگه هزار سال حاضر نیستم به اون زندگی برگردم 

نمیتونید قرض بگیرید از کسی؟وای اصلا نذاریااین پول انرژی منفیش خیلی زیاده

دقیقا خودمم میدونم هیچ برکتی نداره حالا رفته قرار دادو بسته میگم یا لغوش میکنی یا جدا میشم من این پولو نمیخوام حتی حاضرم تو این بدبختی خسارت اون قرار دادم بدم اما این پول نیاد تو زندگیم چون میدونم جز تباهی هیچی برام نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خودمم میدونم هیچ برکتی نداره حالا رفته قرار دادو بسته میگم یا لغوش میکنی یا جدا میشم من این پو ...

پس بنظرم با بزرگترا درمیون بذار بگو

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
پول حروم حرومه شوهرت داره توجیه میکنه تو بدترین شرایط خودتون و به خدا ثابت کنید که به سمت رباکه علنا ...

هر لحظه دارم میگم خدا این بدهیا رو یه جوری برام درستش کن که این پول نیاد تو زندگیم دارم دیوونه میشم دیگه نمیدونم اگر گرفت بعدش باید چیکار کنم چون اصلا حاضر نبستم دخترم یه لقمه از این پول بره تو گلوش

پول حروم برکت نداره واسه زندگی وقتی شما میگید با درآمد کم میسازید همسرتون چرا باز این کارو میکنه

دچار بیماری شد و چند نفر سرشو کلاه گذاشتن همه چیزمون از دست رفت حتی پول پیش خونه رو دادیم بدهی و جایی برای زندگی نداریم که من گفتم اشکال نداره میریم خونه پدرش با اونا زندگی میکنیم یه مدت ولی قبول این شرایط برای اون سخته

واقعا حق داری پول نزول برکت نداره، کاری هم که باهاش راه بندازه ، سامان نمیگیره ، به نظرم سفت بگیر ب ...

دقیقا نظر خودم همینه حتی شغلم وابسته به داشتن لپ تاپ هست لپ تاپم خراب شده میگه من با این پول برات میگیرم ولی گفتم حاظرم برم با چک بابام قسطی بگیرم ولی تو با این پول برای من چیزی نخری

پس بنظرم با بزرگترا درمیون بذار بگو

به خانواده خودم که نمیتونم بگم چون فقط منتظر یه اشتباه از سمت همسرم هستن که مجبورم کنن به جدایی چون از نظر اونا نداری و بدهی یعنی بی ابرویی

دچار بیماری شد و چند نفر سرشو کلاه گذاشتن همه چیزمون از دست رفت حتی پول پیش خونه رو دادیم بدهی و جای ...

خانواده همسرت خوبن ک برید پیش اونا زندگی کنید؟ شبیه این اتفاقات برای خواهر شوهرم  افتاده برادرشوهرش سرشون کلاه گذاشتن خونه شون رو فروختن ناامید نشید واسشون سخت گذشت اما تونستن دوباره سروسامان بگیرن واسه شما معلومه شرایط سخته اما از این سخت ترش نکنید ک پول حرام  ربا وارد زندگی کنید

دقیقا نظر خودم همینه حتی شغلم وابسته به داشتن لپ تاپ هست لپ تاپم خراب شده میگه من با این پول برات می ...

با تمام وجود آرزو میکنم بتونی مشکلت رو حل کنی ، من  تو زندگی حاضرم همه چیز را تحمل کنم به جز پول حرام ، که میدونم از درون خانواده ام را از هم می پاشونه 

خانواده همسرت خوبن ک برید پیش اونا زندگی کنید؟ شبیه این اتفاقات برای خواهر شوهرم افتاده برادرشوهرش ...

نمیگم خیلی خوبن مخصوصا پدر شوهرم خیلی زخم زبون میزنه ولی برام مهم نیست فقط برام مهمه بدون پول حروم زندگیم رو دوباره سرپا کنم

شما ظاهر قضیه را می بینی ، یه نفر تعریف می‌کرد، بهترین ماشین و زندگی و سفر را داشتم (تو زمان خودش ) ...

دقیقا منم همش از همینا میترسم حاضرم ماهی ده تومن درآمدم باشه ولی برکت داشته باشه

دقیقا منم همش از همینا میترسم حاضرم ماهی ده تومن درآمدم باشه ولی برکت داشته باشه

درست میگی ولی برای شما متاسفانه برعکس میشه ، تمام زندگی تون میره برای پس دادن نزول ، علاوه بر بقیه مشکلات