2777
2789
عنوان

مال حرام و عذاب وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حروم نیست بگیر با خیال راحت بخور از ما گفتن این حرام چیزا الکیه گفتنه...

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

نزول خیلی بده استارتر 

یکی‌از اقوام‌نزول خوره حتی خیلیا خونش نمیرن که خونشون نره چون نمیخوان از پول حروم بره تو زندگیشون یا بخورن

اختلاسگرا و اقازاده ها بلدن چجوری پول مردم در سختی سالها تحریمو بخورن 

حروم نیس بخور ای بابا اینا رو بر ما حروم اعلام کردن خودشون میخورن حروم مال بقیه رو خوردن و .....

باشه چون شما میگی حرام نیست

ولی دردسر داره هیچ ادم عاقلی ربا نمیکنه

هرکی نزول کرده ضرر دیده

اونایی هم که حرفه ای هستن جز ادم ظالم نبودن

ببین حروم که نیست ولی نمیتونه تاوان بده بدبخت میشه ما پارسال ۶۰۰ میلیون نزول کردیم حالا هر چی کار می ...

عزیزم  دقیقا علت حروم بودنش همینه که شما گفتی ، یکسال هست کار میکنی وهیچی نسیب خودتون نشده ، و اون طرف بدون زحمت صاحب پول هنگفتی میشه ، برکت مال آدم میره 

حروم نیست بگیر با خیال راحت بخور از ما گفتن این حرام چیزا الکیه گفتنه...

حروم نیست پس دادنش مساوی با بیچارگی بگیره از چاله میفته تو چاه چون سودش خیلیییی زیاده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بابا نزول چیه 😐😐طرف میگه پول سودی ینی از ی ادم عادی این مقدار بگیره با سود ب صاحبش پس بده چی میگین برا خودتون😐

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

شماها چرا فقط حرام بودنشو میبینید؟با یه دوراندیشی ساده جز ضرر چیزی نداره این قضیه😐

پول سودی یعنی از ی ادم عادی پول بگیری مثلا من از شما بعد با سود بهت بدم‌ حرامه؟ مگ دزدیه بعدم‌ایشون مجبوره ضرریم نیس میخواد کار کنه 

عزیزم دقیقا علت حروم بودنش همینه که شما گفتی ، یکسال هست کار میکنی وهیچی نسیب خودتون نشده ، و اون ط ...

اون طرف داره زندگی لاکچری میکنه با این راه برکت هم صد برابر ما بدبخت شدیم من گوه بخدرم دیگه پول نزول کنم تقصیر شوهر نادونم شد هر بار بهش اعتماد کردم رکب خوردم ولی قسم خوردم این اخرین بارم بود برای همیشه پولهای بی زبون و میدیدم به اون یارو کیف میکنه ما به سختی میگذرونیم فقط خدا کمک کنه امسال و بگذرونیم...‌

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اون طرف داره زندگی لاکچری میکنه با این راه برکت هم صد برابر ما بدبخت شدیم من گوه بخدرم دیگه پول نزول ...

بله کاملا درست میگی، من که وام درصد بالا از بانک هم نمی‌گذارم همسرم بگیره ، اون طرف هم ، پول و امکانات داره ولی خیلی چیزهایی که از پول مهمتره نداره ، به واسطه نارضایتی که شما بابت پول نزول دارین ولی حیف که نمیفهمن از کجا میخورن ، انشاالله واسه شما حل میشه 

گفتم هزار بار شرایط جسمیش خوب نیست و بیماری داره بهش میگم داری اشتباه تصمیم میگیری ولی میگه راه دیگه ...

نمیتونید قرض بگیرید از کسی؟

وای اصلا نذاریا

این پول انرژی منفیش خیلی زیاده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست