2777
2789
عنوان

مال حرام و عذاب وجدان

285 بازدید | 46 پست

شوهرم ورشکست شده و کلی بدهی بالا آورده حالا تصمیم گرفته پول سودی بگیره خودش میگه بدهی ها رو میدم با بقیشم کار میکنم سودشو میدم تا اصل پول جور بشه برگردونم

من به شدت مخالفم این مدت خیلی دعا کردم هر شب نماز شب خوندم بلکه از تصمیمش منصرف بشه حالا که دیدم قرار نیست اومدم خونه پدر و مادرم ولی با اینکه عاشق خودم و دخترمه میگه نمیتونم نگیرم این پولو و همش میگه تو صبر کن تا درستش کنم 

به خدا من با نداری می‌سازم با بی پولی می‌سازم حتی حاضر شدم برم خونه پدرشوهرم با اونا زندگی کنم ولی اون میگه من این زندگی رو نمیخوام بگید چیکار کنم

اینم بگم خودم شاغلم ولی درآمدم خیلی زیاد نیست

همش برای آینده بچم میترسم که بخواد این پول حروم رو بخوره

پول حروم حرومه 

شوهرت داره توجیه میکنه 

تو بدترین شرایط خودتون و به خدا ثابت کنید که به سمت ربا

که علنا گفته شده جنگ با خداست نمیرید 

سعی کن از امتحان سربلند بیرون بیای 

ما نزول گرفتیم و زندگیمون از اونروز جهنمه 

یه روز خوش ندیدیم

اردبیل مارالی🥲✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت نزوله؟ از بانک هم وام بگیره اندازه همون نزول سود باید بده فقط اون کلاه شرعی داره این نداره

منم مخالفم ولی انقدم بزرگ و سنگین نیست با این تفاسیر 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین حروم که نیست ولی نمیتونه تاوان بده بدبخت میشه ما پارسال ۶۰۰ میلیون نزول کردیم حالا هر چی کار میکنیم میریزیم تو حلق نزول خوره دو تا قسط هم عقبیم هنوز من اشتباه کردم به حرف شوهرم گوش دادم دیگه پشت دستمو داغ کردم حالا ما سود و اصل پول و باهم میدیم و تا برج ۱۲ تموم میشه شوهرت که فقط میخواد سود بده واویلاااا یعنی بدبختی مطلق عین روز برام روشنه نمیتونه سود بده میره زندان 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کاری به حلال و حرامش ندارم ولی اگر میتونست درامد زایی کنه با پول خودش میکرد الان حتی درامد هم داشته باشه باید بده سود 

الان هم میتونه کار کنه بدون سرمایه اولیه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

حروم نیس بخور ای بابا اینا رو بر ما حروم اعلام کردن خودشون میخورن حروم مال بقیه رو خوردن و .....

چرا حرفی میزنی که خودت رو مدیون کنی ، توی قرآن اومده نزول جنگ مستقیم با خداس ، بعد میگی خودشون در آوردن