یه شخصی هست توی اینجا که همش درباره مهریه و حلال و حروم بودنش تاپیک میزنه و باعث بحث میشه🤔
حس میکنم شما آقا هستی که به اسم یه خانوم کاربری داری تا کمتر مورد قضاوت خانومای نی نی سایت قرار بگیری
پشت سر هم تاپیک هایی میزنی که سوال و پرسش خیلی هاست اما به دنبال جواب نیستی صرفا تایید میخواین
اولا اینکه مسئله اعتقاد داشتن به اسلام و اینجور چیزها نیست مهمترین چیز اینه که قوانین کشور اسلامی هستن
طبق قوانین محدودیت هایی برای یه خانوم وجود داره مثل حضور در برخی اماکن و استفاده از موتور سیکلت و حجاب و ...و محدودیت هایی از این قبیل که حق تحصیل و حق طلاق و حق اشتغال و ارث و دیه نصفو ..یک زن در اختیار مرد هست از طرف دیگه ای از نظر فرهنگی ما توقعاتی از یک زن داریم مثل از خود گذشتگی و فداکاری و فراموش کردن شخصیت و اهداف به خاطر بچه و اینکه گذشته و زندگی دختر خانوم مورد کنکاش قرار میگیره که آیا باکره هست یا نه و اینکه توی همون دین میگه نیازی نیست که زن جهاز ببره ولی دختر هنرمند ایرانی از گذشته فرش دستباف و چیزهایی که درست کرده بوده رو با خودش به خونه شوهر میبرده و الان هم که میخرن
حالا سوال اینجاست من به عنوان یه خانوم توی چنین جامعه ای چه فرصتی دارم؟
اول : میتونم نقش مظلوم بگیرم و در نقش یک معشوقه بخشی از اموال همسرم رو بگیرم
دوم: میتونم یک فضایی برای خودم پیدا کنم که حقی برای دفاع از حقوق پایمال شده ام داشته باشم که همون مهریه میشه
💫نکته: حق و حقوق زنان و مردان تضادی باهمدیگه نداره بلکه میتونن در کنار همدیگه برای ساختن جامعه ای بهتر تلاش کنن مرد ابژه موفقیت هست و زن ابژه زیبایی و برای همینه که مردان از مسؤلیت زیاد گلایه میکنن و خانوما از محدودیت زیاد