2777
2789
عنوان

آیا گرفتن مهریه انصافه

793 بازدید | 77 پست

یه شخصی هست توی اینجا که همش درباره مهریه و حلال و حروم بودنش تاپیک میزنه و باعث بحث میشه🤔

حس میکنم شما آقا هستی که به اسم یه خانوم کاربری داری تا کمتر مورد قضاوت خانومای نی نی سایت قرار بگیری 

پشت سر هم تاپیک هایی میزنی که سوال و پرسش خیلی هاست اما به دنبال جواب نیستی صرفا تایید میخواین 

اولا اینکه مسئله اعتقاد داشتن به اسلام و اینجور چیزها نیست مهمترین چیز اینه که قوانین کشور اسلامی هستن 

طبق قوانین محدودیت هایی برای یه خانوم وجود داره مثل حضور در برخی اماکن و استفاده از موتور سیکلت و حجاب و ...و محدودیت هایی از این قبیل که حق تحصیل و حق طلاق و حق اشتغال و ارث و دیه نصف‌و ..یک زن در اختیار مرد هست از طرف دیگه ای از نظر فرهنگی ما توقعاتی از یک زن داریم مثل از خود گذشتگی و فداکاری و فراموش کردن شخصیت و اهداف به خاطر بچه و اینکه گذشته و زندگی دختر خانوم مورد کنکاش قرار میگیره که آیا باکره هست یا نه  و اینکه توی همون دین میگه نیازی نیست که زن جهاز ببره ولی دختر هنرمند ایرانی از گذشته فرش دستباف و چیزهایی که درست کرده بوده رو با خودش به خونه شوهر میبرده‌ و الان هم که می‌خرن 

حالا سوال اینجاست‌ من به عنوان یه خانوم توی چنین جامعه ای چه فرصتی دارم؟ 

اول : میتونم نقش مظلوم بگیرم و در نقش یک معشوقه بخشی از اموال همسرم رو بگیرم

دوم: میتونم یک فضایی برای خودم پیدا کنم که حقی برای دفاع از حقوق پایمال شده ام داشته باشم که همون مهریه میشه 

💫نکته: حق و حقوق زنان و مردان تضادی باهمدیگه نداره بلکه میتونن در کنار همدیگه برای ساختن جامعه ای بهتر تلاش کنن مرد ابژه موفقیت هست و زن ابژه زیبایی و برای همینه‌ که مردان از مسؤلیت زیاد گلایه میکنن و خانوما از محدودیت زیاد 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

تگش کن تاپیک هاش ببینم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله کاملا انصافه 

خدا حلال کرده

قانون حلال کرده

بعد یه عده بز مذکر باب کردن که اره حلال نیست و خود فروشیه

بلانسب خانومای گل یه عده بز مونثم گوش کردن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به حیلی چیزا ربط داره.کسی که امرکز ازدواج کرده هفته دیگه مهر میزاره اجرا مساما انصاف نیس.اونی که ۱۵ ۲۰سال از عمرشو گذاسته تو اون خونه و هرچی دارن مال بعد ازدواجه چرا انصاف نباسه؟ولی خوب منصفانه ترین حالت تنصیف امواله درهرحال

با دومی موافقم 

اگه خانمی جدا بشه هم جوانی هم عمر هم فرصت زندگی کار وازدواج خوب براش تقریبا درصدش پایین میاد پس بهتره مهریه داشته باشه اگه نباشه که راحت مردها میگن بفرما برو 

ضمنا مهریه رو خود اون آقا قبول کرده می‌تونه نکنه 

ضمنا الان که تعدادش کم شده قسطی شده دیگه نمی‌دونم این یکی رو دیگه چرا برای خانم نمی‌خوان

دیگه تو ازدواج چه حقی واسه زن میمونه جز همون مهریه؟که اونم کردن ۱۴

به جای کنترل بازار طلا و سکه مقدار خرید رو پایین آوردن 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲