2777
2789
عنوان

آیا گرفتن مهریه انصافه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک کدوم ماربر؟یه کاربری بود به اسم Zahra

اره اسمش همین زهرا گذاشته بود اسم کامل کاربریش‌ یادم نیست 

گفته بود گرفتن مهریه حلاله یا حروم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
اره اسمش همین زهرا گذاشته بود اسم کامل کاربریش‌ یادم نیست گفته بود گرفتن مهریه حلاله یا حروم

یه جا هم گفته زنهایی که مهریه بالایی میگیرن حقشون محرومیت از رابطه جنسی و خشکی واژنه

قشنگ معلومه یه مرده داره زر زر میکنه

یه کاربر  هم هست یحیا همش میگه صیغه حق مرده و باید واجب بشه برای مردا

یه جا هم گفته زنهایی که مهریه بالایی میگیرن حقشون محرومیت از رابطه جنسی و خشکی واژنهقشنگ معلومه یه م ...

قطعا‌ یه مرده وگرنه اینجوری درباره رابطه جنسی نمیگفت 😂

حرف های اینجور آدما خیلی عجیبه و تصورات غیر واقعی که از زنها‌ و رابطه و مهریه و ..دارن 

فکر نکنم کسی تا الان از پول مهریه خیر دیده باشه. تو دو رو بریام که دیدم خیری ندیدن. اون مهریه ای که ...

اتفاقا من دیدم نوش جونش هم شده

چقدر شما مردا پررو هستین این قانون رو چپ و راستش بکنی ی جا از زن دفاع نکرده فقط ی مهریه هست که اونم هر سال دارن پایین ترش میارن میخواین همون رو هم ندین؟؟روی شماها رو نیست که سنگ پای قزوینه،،

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اینا قدمیه قبلا زده این تاپیکها روفکر کردم گدید تاپیک زده یا تو یه تاپیکی با، اظهار فضل کردن

نه تاپیکش‌ تازه نیست امروز صبح توی تاپیکش‌ بودم و خواستم جوابش رو بدم که ثبت نشد 

تاپیک تعطیل شد چی ریپلای زدی🥲

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تاپیک تعطیل شد چی ریپلای زدی🥲

گفتم اپلیکیشن هایی مثل اینستاگرام و تیک تاک و توییتر و..

بر اساس اقتصاد توجه پیش میرن یعنی هر چقدر بیشتر بتونن توجه مارو جلب کنن و ما بیشتر استفاده کنیم براشون درآمد بیشتری داره 

شما هم چون علاقه ای به اون محتواها ندارین در نتیجه براتون بالا نمیاره 

آخرش هم گفتم سلیقه خوبی دارین که اکسپلورتون‌ اینه😍

گفتم اپلیکیشن هایی مثل اینستاگرام و تیک تاک و توییتر و..بر اساس اقتصاد توجه پیش میرن یعنی هر چقدر بی ...

آره دقیقا

من همیشه فیلم سریال پیج مشاوره یا آهنگ میبینم😂

مرسی نظر لطف شماست عزیزم🤍😍

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

آره دقیقامن همیشه فیلم سریال پیج مشاوره یا آهنگ میبینم😂مرسی نظر لطف شماست عزیزم🤍😍

منم عاشق معرفی فیلم و کتاب و موسیقی بی کلام هستم کل اینستاگرام اینه😍

قربون شما💗