2777
2789
عنوان

آیا گرفتن مهریه انصافه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 77 پست

اگه ناعدالتی هست چرا سعی میکنید مهریه بگیرید و مهریه رو خق زن بدونید بجای اینکه حق تخصیل حق فرزند دیه چه میدونم خیلی خقوق دیگه روبرابر کنیم؟؟؟؟یعنی شما حاضرید بخاطر پول و طلا سر خم کنید و بگید چشم قربان هرچی شوشوجان بگه؟؟؟؟

نهههه مهریه نمیگیرم مردت هم گوه زندگی ما زنا رو نخورن مساااااوی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حیلی چیزا ربط داره.کسی که امرکز ازدواج کرده هفته دیگه مهر میزاره اجرا مساما انصاف نیس.اونی که ۱۵ ...

بله منظور منم همین بود 

مثل یه شمشیر دولبه هستش هم بهانه ای برای سواستفاده و هم دلیلی برای گرفتن پاداش زحمات‌ و حقوق

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
با دومی موافقم اگه خانمی جدا بشه هم جوانی هم عمر هم فرصت زندگی کار وازدواج خوب براش تقریبا درصدش پای ...

دقیقا یه فرصته برای جبران عمر رفته و عشق و تلاشی که یه زن در خونه همسرش داشته

نمیدونم والا من مجردم ولی بنظرم خودم اگر تو چنین موقعیتی باشم اگر نیاز مالی نداشته باشم مهریه‌مو میب ...

امیدوارم‌ ازدواج موفقی داشته باشی عزیزم ❤به دور از همه جر و بحث های جنسیتی باشه و باهم زندگی بسازین😍

اگه ناعدالتی هست چرا سعی میکنید مهریه بگیرید و مهریه رو خق زن بدونید بجای اینکه حق تخصیل حق فرزند دی ...

این حرفاتون قابل تامله‌ و صحبته‌ 

اما اگر منظور شما من هستم که تاپیک رو کامل خونده باشی این متن رو خطاب به کسی گفتم که جوابی رو نمیپذیره و مدام پرسش خودش رو مطرح میکنه لطفا تاپیک هاش رو بخونین 

دوم اینکه گفتم رسیدن به جامعه ای بهتر با تلاش زن ها و مرداست و حقوق ما تناقضی برای حق همدیگه نداره 

سوم اینکه من توی جامعه کلی این رو بررسی کردم ولی توی جامعه کوچکتر و یک خانواده این زن و مرد هستن که تعیین میکنن که چی از زندگی میخوان مثلا یکی مثل شما مهریه نمیگیره و در ازای اون آزادی و فرصت میخواد

کلا پسرا ترسشون از ازدواج فقققط همون مهریه ست

بستگی به شرایط زندگیشون‌ داره 

برخی هاشون از نظر مالی مشکلاتی دارن و تحت فشار هستن و میترسن نتونن از پس مهریه و خرج خانواده بربیان‌ 

اما برخی دیگه حتی اگر وضع مالی خوبی داشته باشن و حتی اگر دختر توقعی نداشته باشه باز هم حاضر نیستن مسئولیت ازدواج رو بپذیرن 

و دلایل دیگه ای هم هست

فکر نکنم کسی تا الان از پول مهریه خیر دیده باشه. تو دو رو بریام که دیدم خیری ندیدن. اون مهریه ای که میگن حق یه زن هست منظور بالا کشیدن دارو نداره طرف نیست. مهریه یه هدیه است. هدیه رو با زور قانون نمیگیرن. مردا اگه مهریه امضا میکنن به این هوا که نمیخوان بدن وگرنه هیچ مردی مهریه امضا نمیکنه

فکر نکنم کسی تا الان از پول مهریه خیر دیده باشه. تو دو رو بریام که دیدم خیری ندیدن. اون مهریه ای که ...

بببینید یه بحث کلی بود درباره کسی که به قانون مهریه اعتراض داشت و اون رو خلاف شرع میدونست اما اشاره ای به بقیه موضوعات نمی‌کرد که هم در زمینه حقوق زنان هم مردان خلأ های قانونی زیادی وجود داره 

در رابطه با اینکه واقعا جایگاه مهریه چیه من دوتا مطلب رو گفتم اگر دقت کرده باشین اولیش گفتم میتونم به بهونه مظلوم بودن مثل یک معشوقه دار و ندار همسرم رو بکشم بالا 

دومیش این بود که گفتم اگر جایی آقایی حقوق زنش رو پایمال کرد مهریه یه فرصته تا حق پایمال شده رو زنده کنه 

این قضیه هم بستگی به خود خانوم و آقا داره مثلا اگر شما به همسرت حق کار و حق تحصیل و .. بدی و بگی به جاش میخوام که خانوم مهریه نخواد یا حداقل مقدار زیادی نخواد این درخواست شما کاملا منطقیه