2777
2789
عنوان

بچه همش وسایل‌خونه‌خراب میکنه

120 بازدید | 22 پست

بچم ۳و نیم سالشه چن‌روز پیش یه چی برداش پرت‌کرد ب تلویزیون‌یه‌خط افتاده‌روش یا دیشب دست‌برده‌اسیاب قهوه رو‌عقربش و‌چرخونده‌ریگلاژش بهم ریخته الانم ی گوشی دیگه‌رو زمین بود‌برداشت پرت‌کرد رنگ صفحش سبز شده‌تمام ..الان من چیکا کنم با این شوهر میاد ب من فحش میده‌بش میگم بمن چی ب خوده بچت فحش بده‌میگه‌ خراب‌شد من درست‌نمیکنم ب من ربطی نداره مگ مردم بچه‌ندارن بچه تو فقد اینجوره 

خدایا کمکم‌ کن❤

کار بچه طبیعیه ولی شما هم باید بیشتر مواظب باشی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بگو مگه از خونه بابام اوردم بچه توام هست 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مام بچه داریمهمهما هم بچه هامون وسایل خونمون رو‌گند زدنوای شوهرمون فحش نثارمون نکرده

بچه های من هنوز هیچ خرابکاری نداشتن خداروشکر

بستگی به خودمون هم داره مواظبشون باشیم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

باید یکسره دنبالش باشی کار خطرناکی نکنه تو یکی داری من سه در عرض دو سال سه تا گوشی عوض کردم همه رو داغون میکنن

جلوش هم با همسرت جروبحث نکنید شاید پرت کردن وسایل رو از خودتون یاد گرفته

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بگو مگه از خونه بابام اوردم بچه توام هست

واقعا همیشه طوری میحرفع انگار بچع ی منه فقد .اون روز بردتمون بیرون بچه‌دست‌میزد‌به‌در داشبورد‌ماشینش‌میگفت‌اه اه باز با‌این دوتا‌اومدن‌بیرون منم باهاش‌قهر‌کردم‌گفتم‌نیا ب‌جهنم

خدایا کمکم‌ کن❤

پس شوهرت جای شوهر من بود چیکار میکرد.... 

ماه پیش دخترم تلویزیونو خراب کرد،پسرم سشوارو پرت کرد دیگه بعدش روشن نشد خودمم اتورو سوزوندم تازه یخچالمونم خود بخود خراب شد البته اینکه زیاد بازش میزارن بچهاهم بی تاثیر نیست.... 

آها قبل عیدم دخترم گردنبند طلاشو گم کرد جاروبرقیمونم یهویی بی دلیل دیگه روشن نشد😂

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عادت پرت کردن خیلی بده 

منم یمدت بچم انجام میداد بخصوص وقتی مهمون خونمون بود 

شوهرمم هرچی میگفتم بهش توجه نکن گوش نمیکرد 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤