2777
2789
عنوان

بچه همش وسایل‌خونه‌خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
همه مام بچه داریمهمهما هم بچه هامون وسایل خونمون رو‌گند زدنوای شوهرمون فحش نثارمون نکرده

خب تا ی حدیم باید مراقبت کرد پسر منم جدیدا وسیله پرت میکنه ازش میگیرم بهش توضیح میدم این برای پرت کردن نیست بهش توپ‌میدم ولی ی اشنا داریم بچش قاشق چاقو هرچی دم دستش میومد پرت میکرد مادر بیخیال دو عالم میگفت از وقتی دنیا امده ۳ تا تلوزیون شکسته عوض کردیم  بمرور اگه جلوشو نگیری میشه عادت

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه منم نخ مبلا رو می‌کشه کل دیوارهامو با مداد نقاشی کرده حتی هال پذیرایی. حتی وسایل چوبی جهیزیه که سرویس خواب سفید هست و پارکت ها رو نقاشی کرده گاهی با خودکار گاهی مداد. تازگیا سیم رسیور ماهواره رو هم پاره کرد تعمیرکار آوردم...دو سال و نه ماهشه. زیاد برام مهم نیست، بیشترین چیزی که برام مهمه اینه که نق نزنه نق نقوئه

سوال شغلی نپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید بذاری پرت کنه این عادتشو اول ترک بدهبعدم دم دستش جیزی نذار

روزی صد بار میگم‌نکن‌ نمیفهمه الان نشستم گریه کردم‌ا دستش ک زد این‌گوشیو‌داغون کرد‌ برای ده بار توضیح دادم کارت‌اشتباهه‌دوباره‌همون موقع گرفت پرتش‌کرد

خدایا کمکم‌ کن❤
روزی صد بار میگم‌نکن‌ نمیفهمه الان نشستم گریه کردم‌ا دستش ک زد این‌گوشیو‌داغون کرد‌ برای ده بار توضی ...

تنبیهش کن

چیزی ک خیلی دوس داره رو ازش بگیر بگو واسه پرت کردنه 

بذارش رو کابینت بالا ک دستش نرسه

دوساعت بعد بهش بده بگو یبار دیگ این کارو کنی دیگ بهت نمیدمش

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

بچه منم نخ مبلا رو می‌کشه کل دیوارهامو با مداد نقاشی کرده حتی هال پذیرایی. حتی وسایل چوبی جهیزیه که ...

آی گفتی این همه این بلاها هم سرم اورده زیر همه مبلامو کشیده نخاشونو پارچه اویزون شده ..سیم ماهواره‌مون و‌کنه خرابه 

خدایا کمکم‌ کن❤
آی گفتی این همه این بلاها هم سرم اورده زیر همه مبلامو کشیده نخاشونو پارچه اویزون شده ..سیم ماهواره‌م ...

ماشین مامانم سمنده، یه قطعه پلاستیکی داره مابین در و شیشه جلو که دراز هست، اونو بچه م نشسته توی ماشین کشیده درآورده دو هفته پیش. چه زوری داری آخه بچه

سوال شغلی نپرسید