بچم ۳و نیم سالشه چنروز پیش یه چی برداش پرتکرد ب تلویزیونیهخط افتادهروش یا دیشب دستبردهاسیاب قهوه روعقربش وچرخوندهریگلاژش بهم ریخته الانم ی گوشی دیگهرو زمین بودبرداشت پرتکرد رنگ صفحش سبز شدهتمام ..الان من چیکا کنم با این شوهر میاد ب من فحش میدهبش میگم بمن چی ب خوده بچت فحش بدهمیگه خرابشد من درستنمیکنم ب من ربطی نداره مگ مردم بچهندارن بچه تو فقد اینجوره
همه مام بچه داریمهمهما هم بچه هامون وسایل خونمون روگند زدنوای شوهرمون فحش نثارمون نکرده
خب تا ی حدیم باید مراقبت کرد پسر منم جدیدا وسیله پرت میکنه ازش میگیرم بهش توضیح میدم این برای پرت کردن نیست بهش توپمیدم ولی ی اشنا داریم بچش قاشق چاقو هرچی دم دستش میومد پرت میکرد مادر بیخیال دو عالم میگفت از وقتی دنیا امده ۳ تا تلوزیون شکسته عوض کردیم بمرور اگه جلوشو نگیری میشه عادت
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
بچه منم نخ مبلا رو میکشه کل دیوارهامو با مداد نقاشی کرده حتی هال پذیرایی. حتی وسایل چوبی جهیزیه که سرویس خواب سفید هست و پارکت ها رو نقاشی کرده گاهی با خودکار گاهی مداد. تازگیا سیم رسیور ماهواره رو هم پاره کرد تعمیرکار آوردم...دو سال و نه ماهشه. زیاد برام مهم نیست، بیشترین چیزی که برام مهمه اینه که نق نزنه نق نقوئه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.