2777
2789
عنوان

خانوادم و عروسی های خانواده همسرم

166 بازدید | 11 پست

بچه ها خانواده ی من کلا از همون اول از شوهرم و  خانواده اش بدشون میومد و به سختی راضی به ازدواج ما شدن

در ظاهر با هم خوبن یعنی سلام و علیک و ... دارن قهر نیستن ولی قلبا نه

چند سال پیش عروسی بردار شوهرم همه خانوادم دعوت شدن جز مامان و بابام که سریع هم رفتم هیچ‌کدوم نیومدن

یعنی خواهرا و برادرها نیومدن من خیلی ناراحت شدم بحثش که شد گفتن ما از اینها خوشمون نمیاد شرکت نکردیم 

چند وقت بعدش عروسی اون یکی برادر شوهرم بود، هنوز خیلی از دفعه قبل دلخور بودم برای همین عمدا کارتها رو بهشون ندادم گفتم یبار بخاطر اینکه من دفعه قبلی گله کردم پا نشن بیان ارزش نداره

خلاصه گذشت تا اینکه الان عروسی خواهرشوهرمه

بازهم دعوت شدن ولی به فهمیدم قرار نیست بیان😞

بخدا جلوی خانواده همسرم خجالت میکشم 

0 =2-1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پدر و مادرت رو دعوت نکردن ؟

در اصل اول باید پدر و مادرت رو دعوت میکردن 

خواهر و برادرات حق داشتن ناراحت باشن از اینکه پدر و مادرشون دعوت نشدن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اومدن یا نیومدن اونا اصلا مهم نیست همین که پدر مادرت میان کافیه

بابام فوت کرده

مامانم نمیاد 

فقط یه برادر مجرد دارم اون میاد تنهایی

یعنی به ۴ خانواده کارت دادن فقط برادر مجردم میاد

0 =2-1

همه دعوت شدن همیشه

اخه گفتی بجز پدر و مادرم 

حتما برادر مجردت رو با مادرت حساب کردن که همراه مادرت میاد بخاطر همین جداگانه واسه مادرت کارت ندادن!

اگه اینجوری باشه حق داری ناراحت بشی 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

مشکل اصلی اینه که خانواده‌ات و خانواده شوهرت با هم خوب نیستن. تو هم از یه طرف باید احترام به هر دو طرف رو نگه داری و از طرف دیگه، وقتی اون‌ها از هم بدشون میاد، تو چطور می‌تونی یه حالت بی‌طرف داشته باشی؟ بهتره سعی کنی روی خودت تمرکز کنی و از کسی توقع نداشته باشی که همیشه باهات هم‌نظر باشه. احساساتت رو درک می‌کنم، اما تو باید از موقعیت‌های مشابه درس بگیری که چطور رفتار کنی که نه به خانواده‌ات بی‌احترامی بشه، نه شوهرت احساس کنه که برای خانواده‌اش اهمیتی قائل نیستی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!