2777
2789
اتفاقا توافقی باید از مهر و نفقه ببخشی و خرج خودت و بچه هات بیفته رو دوش پدرتمهر و نفقه بگیر خودت هم ...

نه تو توافقی همه چیز توافق میشه

مهریه و نفقه و...

اونم مثل طلاق معمولیه 

ولی تو طلاق با درخواست من دادگاه میگه مهریه و نفقه چطور باشه

ولی توافقی خود طرفین با هم میگن مهر و نفقه چطور باشه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
مگه نگفتین حق طلاق دارین؟ با حق طلاق چرا طولانی؟

چون مراحلش مثل دادخواست ومشاوره و ... طول میکشه

من یه بار مراحلش را رفتم مشاوره زود نامه را نمیده میگه باید کم کم ۱ ماه بگذره بعد نامه را بدم تا طرفین یه کم اروم بشن شاید اشتی کردند

همه ی مراحل را طول میدن تا شاید به هم برگردن

ب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت توافقی بشه همسرت بهتر بهت حقتو میده یا قانون؟

توافقی

قانونی رو لج می افته

ولی توافقی کنار میاد باهام

امروز گفت خونه را میزنم به نامت با بچه ها بمون زندگیت را بکن

ولی خانواده اش نمیگذارن

توافقیقانونی رو لج می افتهولی توافقی کنار میاد باهامامروز گفت خونه را میزنم به نامت با بچه ها بمون ز ...

مراقب باش سرت کلاه نذارن. هرکاری میکنی با هماهنگی و مشورت وکیل انجام بده

مراقب باش سرت کلاه نذارن. هرکاری میکنی با هماهنگی و مشورت وکیل انجام بده

نه مواظب هستم

اون میگه طلاق نمیدم منم حوصله ی دادگاه ندارم

میترسم از طلاق

منم خیلی میترسم از طلاق بااینکه میدونم به نفعمه و خانوادم تا حدودی هوامو دارن

من هر چی مشاوره رفتم گفتن جدا نشو به خاطر بچه هات

پدر و خانوادم هر تصمیمی بگیرم پشتم هستند

من هر چی مشاوره رفتم گفتن جدا نشو به خاطر بچه هاتپدر و خانوادم هر تصمیمی بگیرم پشتم هستند

مشکل همسر شما فقط خیانت هست؟ ولی مشاور به من گفت حتما جداشو. خانواده منم حمایت میکنن

مشکل همسر شما فقط خیانت هست؟ ولی مشاور به من گفت حتما جداشو. خانواده منم حمایت میکنن

خیانت

دروغ

مشاوره گفت این برا تو شوهر نمیشه ولی با خاطر بچه هات طلاق نگیر

بچه هام خیلی خیلی به من وابسطه هستند 

ممنونم از حرفات عزیزم آدم گاهی نیاز داره یکی محکم بهش بگه چه کاری درسته هرچند خودش هم بدونه چی به نف ...

عزیز دلمی🌹🌹انشالله که حرفهام مثمر ثمر باشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

عذاب وجدان دارم برای جداییاینکه دخترم از حق پدر داشتن محروم بشه و اینکه میترسم با جدایی در خق خودش ظ ...

عذاب وجدان چرا موندن اینجور آدم تو خانواده خطرناکه جدایی شاید نجاتش بده از اعتیاد وبه خودش بیاد وپاک برگرده سمتتون باز

یا مسیح مقدس as

همسر منم دقیقا مثل همسر شماست ، شما چیکار کردید جدا شدید یا نه ؟

نه هنوز خونه پدرم هستم بارها گفته برگرد نرفتم سرگردون موندم دل رفتن ندارم. نمیدونم جدایی به نفع دخترم هست یا نه آخه پدرشو دوست داره

همسرتون اعتیاد داره؟