2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به درصد و نوع اعتیادش داره

ببین اعتیاد فقط مواد مخدر نیست من دیدم کسایی به کار هم معتادن و وابستن  پس یعنی زن باید جدا شه؟ یعنی خیلی از ساعات درگیر کارشونن

متاسفانه همیشه شاید صد درصد چیزی که بخوایم نباشه ولی باید به نقاط مثبت توجه کنیم و از خودگذشتگی هم تو این مورد بد نیست

بجز خیانت هرچیزی شاید قابل تجدید نظر باشه 

هرکیو ک داره زندگی میکنه با اینجور ادما دیدم که چقدر پشیمون و افسردس

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

ی کلاس همسرداری بهت پیشنهادمیدم بری،تو دوهفته زندگیت شیرین میشه،شوهرت هم ترک میکنه،روتجربه میگم

گوگل بزن تنهامسیرآرامش، عضوشو،۳۰۰

اگه برات سخته بیا شخصی بهت لینک گروه همسرداری بدم

اسی ادمی که گل میکشه به جنون میرسونتت یک دکتری بمن میگفت ادمای اینطوری انقدر زنشون روفحش میدن وبدوبیراه میگن تا زن رو به جنون برسونن گریش روببینن ارامش میگیرن حتی شده چندین ساعت اینکارومیکنن

طلاق بگیر بالفورحشیش واقعا خطرناکه از نوجوانی هم میکشیده احتمال اختلال های روانی خیلی زیاده

شما تا چه حد شناخت داری رو اینجور ادم ها

گاهی که مواد نداشت تعادل خودشو از دست میداد ولی درکل کاری به کارم نداشت

شوهر من متادون میخوره ، نمی‌خوام جدا شم ، دارم تمام تلاشم میکنم بتونه ترک کنه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...