2777
2789
عنوان

چندروزقبل پریود درد دارید

154 بازدید | 44 پست

ده روز مونده دردام شروع شده ده روزم خونریزی دارم این وسطا یک هفته راحتم درد وحشتناک پریودم دارم پریود شدنی یعنی آرزوی مرگ میکنم اعصاب وروانمم بهم میریزه هیچ کاری نمیتونم بکنم ازوقتی که جلوگیری نکردم بد ترشد 

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی یک هفتهبستگی به سلامت رحم دارهشاید عفونت داری

نه هیچ عفونتی ندارم پاپ اسمیر دادم علائم عفونتم ندارم 

من اگه تنبلیم عود کنه از یه هفته قبل درد دارم و دوران پریود هم وحشتناک میشه که شیاف میذارم

ولی اگه. کنترل بشه فقط درد سینه دارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم ده روز مونده اولش درد داشتم بعدش لک قهوه ای بعدش خون سیاه الانم داره قرمز میشه اولین باره اینجور ...

لکه قهوه‌ای من همیشه دارم پریودم من چندساله اینجوری شده بحاطرسردی رحمه

من اگه تنبلیم عود کنه از یه هفته قبل درد دارم و دوران پریود هم وحشتناک میشه که شیاف میذارمولی اگه. ک ...

من درد سینه اصلا ندارم شاید دوسه بار اونم قرص برای بارداری مصرف کردم سینه درد داشتم

دارم اجا روانم بیشتر درد داره

خیلی سخته درک میکنم من هم روانی هم جسمی داغونم بعضی اصلا نمیفهمن چطور پریود میشن