2777
2789
عنوان

چقدر ما زنا بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 55 پست

بعضی از زنا که فقط میگن خر باشه نر باشه اینقدررر ضعیف النفسن،،یکی از آشنا های ما شوهرش نه قیافه داره نه اندام قدش به زووور ۱۶۰ بشه یا نه شکم گنده کچل بی پول ی خونه و ماشینم که هست همونم به اسم زنشه ولی اینقدر خیانت کرده که نصف زنای شهرمون میشناسنش فکر کنم،با زن متاهل هست با مطلقه هست با همه هست میگم آخه لعنتییییی ها این مرده سگم گردنش نمیگیره چطوووری زن متاهل خاک بر سر اومدی با این آخه؟؟؟

حالا زنش قرص قمر طفلی به زور شوهرش دادن تو سن کم  ولی این لیاقت نداره،،این مردک که معلوم الحاله باید ببرنش تیمارستان بستریش کنن ولی من همش میگم خاک تو سر این دسته از زنا که اینقدر دهنی خورن،،زن همین مرده رفته بود سراغ یکی از این هرزه های متاهل اونم گفته بود خوب کردم شوهرت قاپیدم لعنی آخه این معلوم الحال قاپیدن داره؟؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

کاملا حرفت اشتباهه ربطی به زن هرزه نداره ذات خودمرد باید تعهد رو بلد باشه

اون زنی هم که نمیتونه طلاق بگیره و با خیانت همسر کنار میاد و میسوزه و میسازه بی عرضگی و پخمگی از خودشه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ه ر ز ه زن و مرد نداره.

دقیق 50 50 هست.

مردی که خیانت میکنه با سوراخ دیوار که نمیکنه.یه زن انگل احمق خودش رو در اختیار اون مرد انگل احمق گذاشته.

انگل انگل هست.زن و مرد هم نداره.جفتشون انگل و ه ر ز ه هستند.

یه سری احمق میان میگن نه زن مجبوره.مگه شغل واجب هست که مجبوره؟

همینجا دیدم طرف تاپیک زده عاشق مرد متاهل شدم😐یا از مردای سن بالا خوشم میاد.

افکار مریض همه جا هست هم بین خانما هم مردا

بیشتر از این نمیشه حرف زد چون به یک سری مشاغل توهین میشه.ناراحت میشن

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

حالا فکر کن اون زنه طرز فکرش این باشه که اقا این مرد متاهله من با هر نوع پوششی که هستم نجیب باشم زند ...

هردوتاشون آشغالن بعضی از مردا بزور به زن متاهل دست درازی میکنن بزور میخوان خودشونو بچسبونن هردوتاشون آشغال و کثیفن 

خب مرد خیانت نکنه،مرد هرزه هم زیاد چرا ما زنا از راه بدر نمیشیم؟😂چرا منقرض نمیشید عزیزم؟کلی هم توجیح کرده زن ستیز نیستم،آره دوبار،نوتیف جوابتم باز نمیکنم حوصله پوسی گفتناتو ندارم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

بدبخت هم خودتی تازه که اینقدر تو نقش قربانی فرو رفتی و نمیتونی کاری برای خودت بکنی وقتی شوهرت خیانتکاره و فقط تاپیک میزنی دربارش،نمیخواستم قضاوتت کنم،ولی واقعا تو نقش قربانی رفتی و مشکل ۸۰ درصد خودتی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

به قول ی قاضی تا سوزن نزاره کسی نمیتونه زوری نخ بکن توش 🤣

عجب پس این تجاوزا چیه؟

چه قاضی احمقی بوده

نامــــت جــــاویــد ای وطــن، صبـــح امیــــد ای وطــــــــن/ جلــــوه کــــن در آسمـــان، همچـــو مهـــر جــــاودان * وطــن ای هـــستیِ من، شــور و ســرمــستیِ مــن/ جلـــوه کــن در آسمـــــان، همچـــو مهــــرِ جـــاودان* بشـــنو ســوزِ ســوخنم،   که هـــم آوازِ تــو منــم/ همــــهٔ جــان و تنـــم، وطنــــم، وطنــــــم، وطنــــــــم، وطنـــــــــــــــم*                                                          در این خاک زرخیز ایران زمین، نبودند جز مردمی پاک دین*         همه دینشان مردی و داد بود، و ز آن کشور آزاد و آباد بود*        چو مهر و وفا بود خود کیششان، گنه بود آزار کس پیششان*        همه بنده ناب یزدان پاک، همه دل پر از مهر این آب و خاک* بزرگی به مردی و فرهنگ بود، گدایی در این بوم و بر ننگ بود*    کجا رفت آن دانش و هوش ما... که شد مهر میهن فراموش ما*          به یزدان که گر ما خرد داشتیم، کجا این سر انجام بد داشتیم*