2777
2789
عنوان

میشه کسی دوست داشته باشه بد بگه حالم ازت بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 52 پست
هیچ پسری ندیدم بی دختر سر کنه همیشه جایگزین آبنمک دارن تو نمیدونی

امشب عصبی رفتار کردم چون پول اجارم جور نشد حالم خوش نیست کلا میزون نیستم چون دیه حتی میدونم ازدواجم کنسله با این اوضاع مملکت و کاسبی چون‌میدونم هیچی انکار قرار نیس درست شه دارم رد میدم واقعا زیر مشکلات تک و تنهام هیچ پشتی ندارم همه خانواده و اطرافیانمم به من تکیه کردن در صورتی که من دارم میریزم واقعا ازت عذر میخام تو بدترین روزایه زندگیم اومدی تو بی ذوق ترین روزام تو سرد ترین روزام تو بد ترین حال و هوام اومدی نمیدونم واقعا وقتی باهات سردم یا بد رفتار میکنم خودم بیشتر ناراحت میشم بابت امشب ببخشید ولی خیلی داغونم امسال چیزی درست نشه کارو بارم روال نشه به مرگه مهراد دیگه اخرین سالمه حوصله هیچی ندارم مغزم داره سوت میکشه باز ببخشید بابت امشب شاید یهو به جور شد همتون راحت شدید خدارو چه دیدی

دیگه از هر دست بده از همون دست پس میگیره چون خدا که میبینه

بخداوندی خدا منو پرت کرد اونموقع اونور رفت با هزار دختر و اصلا من ذاتشو اونموقع فهمیدم بعضی آدما بی وجودن دلشون آدمای مثل خودشونو میخواد تاوانی نداده دیگه خیلی وقته دنبال عدالت براش نیستم ففط ول کن بهترین عدالت پیدا کردن آدم خودته ، وفا و عشق قیمت داره هر کسی ارزششو نداره عزبزدلم بزار خدا اونی که لیاقت وجود داشتن تو زندگیتو نداره حذف کنه ، هر کی تو زندگی حذف میشه آدمیه که ضربه میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداوندی خدا منو پرت کرد اونموقع اونور رفت با هزار دختر و اصلا من ذاتشو اونموقع فهمیدم بعضی آدما بی ...

اخه من نمیتونم کنار بیام چجوری بیام میترسم مریضیم بدتر شه دستم سرتر شده از دیروز

امشب عصبی رفتار کردم چون پول اجارم جور نشد حالم خوش نیست کلا میزون نیستم چون دیه حتی میدونم ازدواجم ...

بهونه پشت بهونه  مظلوم نمایی و ... ، والا همه شرایط ازدواج ندارن وای دیگه اینجوری هم با رل اشون تا نمیکنن صبر میکنن نه اینکه توهین کنن بلاک کنن ، اینا یعنی من نمیخوام باهات ازدواج کنم دوباره برگشتم قبول کنی شرایطمو و فقط رل ام باشه و باهام جدی نباشه رابطه ات همین معنی رو میده من چیز دیگه دریافت نکردم یکم هم چاشنی موش مردگی و عذاب وجدان داشت پیاماش

بهونه پشت بهونه مظلوم نمایی و ... ، والا همه شرایط ازدواج ندارن وای دیگه اینجوری هم با رل اشون تا ن ...

منم دیشب رفتم دم مغازه گریه زاری اینا که برگرد هی میگفت بابا حالم خوش نیست کنارت همه دوستامو پروندی ۲۹ سالشه منم ۲۱ ۳۰۵ روزه که دوستیم ولی من تو همه بدبختیاش کنارش بودم حقم این نبود دلم میسوزه

وابستگی ایتو نسبت بهش کم کن فعلا باهاش حرف بزن اگه واقعا نمیتونی ولی برو دنبال نفر بعدی

راهی برای حرف زدن نذاشته وای نه اصلا فکر کس دیگه ای نمیتونم باشم این درست نشه دیگه نمیرم تو رابطه مغزم نمیکشه

منم دیشب رفتم دم مغازه گریه زاری اینا که برگرد هی میگفت بابا حالم خوش نیست کنارت همه دوستامو پروندی ...

همه دوستامو پروندی ! ببین این آدم زندگی نیس فقط و فقط میخواد باهات حال کنه همین اصلا از کلامش من چیزای مثبت دریافت نمیکنم باهاش فعلا باش ولی تو آب نمک بزار برو با آدم جدید آشنا شو آدم مناسب به دوستات بگو معرفی کنن یا ... برو بازار و کافه خوشگل کن من دوستم خیانت دید نمیتونست بیخیال پسره شه بعد دوباره بهش برگشت ولی حین برگشتن دیگه نمیخواستش رفت با آدم های جدید تا آخر خوب اشو پیدا کرد الان در عرض ۶ ماه باهاش نامزد کرد و پسره مثل دوست پسر تو آه در بساط  نداره یه بیزینس آنلاین داره کار دستی مثل دوست پسر تو درآمد نداره ولی میخوند برا استخدام بخاطر دختره و وام گرفتن ماشین خریدن کم کم دارن با کمک بقیه زندگیشونو راه میندازن ، هیچکی نریخته براش که ولی مونده چقدر طرفو میخوای که تلاش میکنی باهاش همونجوری که دلش میخواد رفتار کن رل ، تو آب نمک بزار از لحاظ روحی تامینت کنه بعد برو آدمتو پیدا کن پیدا کردی ولش کن

همه دوستامو پروندی ! ببین این آدم زندگی نیس فقط و فقط میخواد باهات حال کنه همین اصلا از کلامش من چیز ...

منو کلا گذاشته از همه جا بلاک کرده اگه باهاش بودم ک مشکل نداشتم منم دیگه دیشب خط خودشو مادرشو کلا پاک کردم

منو کلا گذاشته از همه جا بلاک کرده اگه باهاش بودم ک مشکل نداشتم منم دیگه دیشب خط خودشو مادرشو کلا پا ...

بنظرم خودتو سرگرم کن برو بیرون بگرد بازار پیاده روی دوستات کار درسی چیزی آدم جدید ببین بخدا کلی پسر اون بیرون دنبال دختر خوبن

چیشد

منم رلم میمرد برام گریه میکرد برام تا رفت دانشگاه یهو عوض شد دیگه بعد عید خودشو نشون داد گفت میخوام پروف بزارم گریه کردم گفتم نزار ولی گذاشت فالو دختر گرفت اخرشم گفت دلم باهات نیست و ولم کن و بکش بیرون از من و رفت

سرم بالاس چون بالا سرم خداس😇🩵