2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عشقت نگفت چرا میرم ؟

دو روز به عقدمون زنگ زد گفت

بعد پیداش نشد من هرچی داده بود پس فرستادم و بعد یک هفته خودکشی کردم دستم ۲۸ تا بخیه خورد اینکارو کردم که هم بمیرم هم اینکه فکر میکردم بفهمه برای دیدنم میاد 

ولی نیومد عمم با دروغ جلوشو گرفته بود 

بعد ۷ ماه یه خط ناشناس عکس خودش و عمم رو سر سفره عقد برام فرستاد لعنتی حلقه ی دسته من تو دسته عمم بود خدایا

بنظرتون اون یکروز پشیمون میشه که از منی که یه دختر پاک ۱۸ ساله بودم گذشت و با یه زن مطلقه ی....۳۹ سا ...

اره صددرصد من بای نفرعاشق هم بودیم خانوادش نزاشتن اونم زیاد تلاشی نکرد بعد ده سال پیام داده پشیمونم خوشبخت نشدم آه تو زندگیمو گرفته 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
عشق لامصبو هر کاری کنی فراموش نمیشه روانشناسم رفتم نشد

دقیقا همینطوره کنترلش از دسترس انسان خارجه میگن فراموشی ولی مگه اصلا ممکنه آدم چیزیو فراموش کن آدم هیچ چیز رو در حالت عادی نمی تونه فراموش کنه مگه اینکه از لحاظ علمی آلزایمر بگیره

دو روز به عقدمون زنگ زد گفتبعد پیداش نشد من هرچی داده بود پس فرستادم و بعد یک هفته خودکشی کردم دستم ...

بره بدرک کسی همچین خیانتی کرده ارزش فکر کردن نداره زندگی جدیدتو بچسپ 

اره صددرصد من بای نفرعاشق هم بودیم خانوادش نزاشتن اونم زیاد تلاشی نکرد بعد ده سال پیام داده پشیمونم ...

آدم مغروری بود یا نه 

اون ده سال پیش فکرشو میکردی بهت پیام بده؟

آدم مغروری بود یا نه اون ده سال پیش فکرشو میکردی بهت پیام بده؟

همون موقع ادعا عشق وعاشقی میکردوالان  ومیگفت نمیتونم  روحرف خانوادم حرف بزنم منم دیدم اینجوره باهاش قطع رابطه کردم وازدواج کردم اونم بعد ی مدت باکسی خانوادش میگفتن ازدواج کرد اما اصلا خوشبخت نیست وتواین ده سال چندبار پیام داده حلالش کنم تازه بچه دارم نشده منم گفتم قضاوت باخدا راجب حلال کردنت نمیتونم واقعا ازته دل ببخشمش