2777
2789

سال 400 وقتی من مامایی قبول شدم همه استوریم کردن و بهم تبریک گفتن

این فامیلمون خیلی با چشم هم چشمی داره اومد دخترشو استوری کرد بعد از من نوشت قبولیت در رشته دندان پزشکی بو رتبه 1800 مبارک😐😂😂😂😂😂😂

الان یکی از اقواممون میگف از شوهر دختره پرسیدن راجبش بعد بهش گفته مامانم نزاشت بره دندون بخونه گف بارداری دیگه انصراف بده😐

دختره رشتش زیست سلولی ملکولی بودا

بعدش یهو زدن دندون

بعدشم گفتن انصراف داده

الان این 4 سال اونو فقط کوبیدن تو سر من که تو مامایی هستی ولی اون دندون کل اعتماد به نفسمو ریدن توش

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تا مدرکش نیاوردن تا نامه قبولیش نیاوردن حق ندارین اینطوری بگین حتی اگر هم بیارن هم 

حق مقایسه ندارن 

اگه همه جامعه  پزشک و دندون پزشک میشدن که دیگه کی معلم میشد به ما یاد میداد 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم