2777
2789

اینکه من تاپیک راجب رابطه زدم شاید مشکلی داشتم نمی‌شده جای دیگه مطرح کنم این به این معنی نیست کخ من آدم بد و خرابی هستم 

اینکه طلاق گرفتم به معنی بد بودن من نیست 

تروخدا سر تاپیک های هم همو قضاوت نکنیم ما از شرایط کامل هم خبر نداریم 

تو هر تاپیکی نظر میدم باید به خاطر تاپیکام حرف بشنوم

من که نمیبخشم میسپارم به خدا

عزیزم الهی قربونت بشم

اونایی که میگی قطعا مریضن پس دل قشنگتو بد حال نکن و برا سلامتیشون دعا کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حرفت درست

یه سریام هستن تا یکم باهاشون بحثمون میشه سری میرن تاپیک های چس نالمونو میخونن میزنن تو سرمون

خب الان که چی مثلا بزرگوار🥴به چی رسیدی آخه

تو همان به دل نشسته‌ی منی،تا ابد🤍🫀 عشقِ‌من♥️🫂️🥹

حرفت درستیه سریام هستن تا یکم باهاشون بحثمون میشه سری میرن تاپیک های چس نالمونو میخونن میزنن تو سرمو ...

یسری یه کاربر آقا هی درخواست میداد

قبول کردم توپی وی بستمش به فش 

رفت تاپیکموخوند گفت حقته شوهرت هربلایی سرت میاره😂😂😂

تابیام جواب بدم لغوزد😁

قنادخونگی🍰

حرفت درستیه سریام هستن تا یکم باهاشون بحثمون میشه سری میرن تاپیک های چس نالمونو میخونن میزنن تو سرمو ...

اره 

آخه خانومه برگشته میگه اگه تو مذهبی بودی تاپیک رابطه نمیزدی میرفتی از مشاوره کمک میگرفتی

آخه من حرف بدی نزدم تو تاپیکم و اگه شرایط مشاوره رو داشتم قطعا همین کارو میکردم

اره آخه خانومه برگشته میگه اگه تو مذهبی بودی تاپیک رابطه نمیزدی میرفتی از مشاوره کمک میگرفتیآخه من ح ...

اره منم نمیدونم چرا بدشون میاد تاپیک رابطه یا هر چی کسی میزنه

ی مدت پیشم یکی تاپیک زده بود سوال داشت درمورد خرید نوع سوتین یکی اومد گیر داد بهش ک تو چرا این تاپیکو زدی

اره آخه خانومه برگشته میگه اگه تو مذهبی بودی تاپیک رابطه نمیزدی میرفتی از مشاوره کمک میگرفتیآخه من ح ...

وااای من چقدر حرصم از پسره ی پررویی که از جدا شدی گرفته

لایک نکنید .توروخدا 
اره منم نمیدونم چرا بدشون میاد تاپیک رابطه یا هر چی کسی میزنهی مدت پیشم یکی تاپیک زده بود سوال داشت ...

اخه من فقط درباره استرس رابطه پرسیدم 

چون خودم او بچگی تجربه تجاوز داشتم گفتم شاید استرس زیاد و حال بدم از اون تجربه خواستم ببینم بقیه خانم خت هم همین بودن یا مال من شذیده و باید براش فکری کنم