2777
2789
عنوان

هیچ کشوری ایران نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 44 پست
خدایی چند تا کشور جهان سر زدی ؟؟ما خو نرفتیم آرزو داریم ولی شما چطوری به این بینش رسیدی که ما خود تح ...

چند تایی سر زدم ولی نیاز نیست همه دنیا رو ببینی تو عصر رسانه امروز تازه اگر بما به درک مکانی باشه  سر زدن تنها کافی تیست باید بری چند سال تو هر کشوری زندگی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای ایرانی

خوزستان مظلوم باکلی نفت و گازی که داریم  و اصلا خوشی نداریم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

تو مسیر مهاجرتم پام برسه اونجا دیگ از ایران یادم نمیاد فقر فرهنگی دارم از نظر فکری از کل دنیا عقبیم ...

منم قراره برم منتظر ویزا و اینجور چیزا کجا میری،؟

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

تو مسیر مهاجرتم پام برسه اونجا دیگ از ایران یادم نمیاد فقر فرهنگی دارم از نظر فکری از کل دنیا عقبیم ...

آره مثلا مثل جهان اولیا تو مکان عمومی تو ملاء عام دستشویی نمی کنیم احساس همدردی و همدلی داریم برای همین عقب افتاده