2777
2789
عنوان

جمله آخر آخرین درس ادبیات دوازدهممم بغضی شدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 56 پست
ی حس عجیب و غریبی بهم دست داد 🥲🤌دلم تنگ شد واسه همه بچه ها🥲🥺

منمممم حس و حال غریبی داره 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلمم منم نظام جدید بودم دقیقا درس اخر یه روانخوانی بود اگه اشتباه نکنم اخرش همین جمله بود و اتف ...

اره دقیقا روانخوانیه 🥲🥲🥲می‌دونم خواهر ،هیچوقت فکر نمی‌کردم ۱۸سالم بشه همش میگفتم اووو کو تا ۱۸ ولی واقعا زود میگذره 🥲🥲🥲

تازه بنظرم از ۱۸تا ۲۵ سرعت می‌ره رو دو ایکس🥲

اره دقیقا روانخوانیه 🥲🥲🥲می‌دونم خواهر ،هیچوقت فکر نمی‌کردم ۱۸سالم بشه همش میگفتم اووو کو تا ۱۸ ول ...

بزار ۲۰ سالت بشه بعد اون یهو میبنی وای داره همینجوری الکی الکی جلو میره 

چخبره اخه؟ من ی بار با خودم فکر میکردم من چجوری ۲۲ سالم شد 

چند روز پیش تولد ۲۴سالگیمو گرفتم😂

بخدا من تو ۱۷سالگیم موندم هنوز 

گفتم که عربای ایران نه بعد این شعرو فردوسی گفته

فرق نمیکنه عرب هر جا باشه عزیم الکی کینه تو دلت نباشه عرب عراق رو با عرب کشور امارات  یا عمان و کویت یکی میدونی ؟  میدونی کشور قطر و اینا تو چه  امکاناتی و رفاهی بزرگ شدن فرهنگشون ندید تا قضاوت کنی و فردوسی این زمان نبود و اصلا شعرش مناسب این دوره نیس اون دور جنگ و حمله زیاد بود 

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بزار ۲۰ سالت بشه بعد اون یهو میبنی وای داره همینجوری الکی الکی جلو میره چخبره اخه؟ من ی بار با خودم ...

😂😂😂ووواااییی واقعا چرا واسه همه این سنا زود میگذرهههه

الان با خودم میگم دو سال دیگه میشه بیییست 😬😂دارم بزرگ میشماا

اره خیلی اتفاقای سخت برام افتاد دوران مدرسه خیلی خوب بود

عزیزم دل به خدا ببند ،میگذره تمام میشه همش ،اروم باش ،نگران نباش ❤️❤️❤️همه مشکلات دارن ،تو تنها نیستی ❤️❤️❤️❤️🌟🌟🌟