2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 130 پست
و یه تجربه ی دیگم توی تب بچه ها اینه که شربت استامینوفن اصلا تب رو پایین نمیاره بجاش قطره ی استامینو ...

برای بچه های کوچیک قطره میدن بچه های:بزرگتر قطره جواب نمیده شربت پاراکید میدن دختر من یهو تبش رفت رو ۴۰ونیم درجه قطره پاراکید دم دستم بود زنگ طدم اورژانس گفت سریع ۱قاشق چایی خوری بده بهش ببرش زود دکتر دادم ولی:اصلا پایین نیومد تا رسیدم دکتر گفت ۲ساعت گذشته از:استامینوفن  میتونی بروفن بدی بعد اونم شربت پاراکید بده نه قطره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دکتر بهش دارو چی داده؟

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

اها اخه اولین بار تب کردن نیست اما اپلین باره میره رو ۳۹ فک کنم چون تب بالا داشته عرق میکنه

نمیدونم ولی میگفتن وقتی تب داره خوب میشه بدن عرق میکنه یعنی داره مبارزه میکنه 

الهی خیر ببینی منم صد تا صلوات ب نیتت میفرستم

😘😘😘😘

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
خداروشکر .. انشالله هیچوقت ب اون مراحل نرسه

ممنونم عزیزم

شماهم نگران نباش این یه ویروسه متاسفانه و خیلیا درگیر شدن فقط هوشیار باش سخته ولی مراقب باش تا تبشو کنترل کنی 

یه راهم برای کاهش تب تنشویه اس کشاله رون و زیر بغلش رو با دستمالی که با اب ولرم خیس کردی بزار بمونه تبش سریع تر کنترل میشه

عزیزم عرق کردناش خیای خوبه اصلا ناراحت نباش فقط با یه دستمال نرم تمیزش کن که باد نخوره بهش یخ کنه، ع ...

مرسی از تجربت ک گفتی 😍 بروفن ساعت ۱۲ دادم ک شام خورده بود قبلش پس بعدیو استامینوفن میدم .. بازم مرسی 😍