2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 130 پست
عه خداروشکر رسی ک گفتی ..نگران بودم والا هوای خونه ک خپبه لباساشم کمه چرا سرش انقد خیسه

تبش به عرق نشسته

تا حدودی خوبه 

بازم حواست باشه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عرق کردن واکنش طبیعی برای پایین اوردن دمای بدنه ... نگران نباش ... ایه ی نور به نیت شفاش خوندم ... ساعت کوک کن و استراحت کن.

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه منم وقتی بچه هام مریض مین وقتی دارن بهتر میشن بعد از مصرف دارو وپایین اومدن تب عرق میکنن طبیع ...

اها اخه اولین بار تب کردن نیست اما اپلین باره میره رو ۳۹ فک کنم چون تب بالا داشته عرق میکنه

بچه ی منم غرق عرق میشد سرش خیلی عرق میکرد بالشو تمام خیس میکرد همش عفونته که از راه عرق خارج میشه نگ ...

ممنون دقیقا همینجوریه حلوی پیشونیش انکار لیوان اب خالی شده

عزیزم عرق کردناش خیای خوبه اصلا ناراحت نباش فقط با یه دستمال نرم تمیزش کن که باد نخوره بهش یخ کنه، عرق یعنی تب از بدنش اومده بیرون، عالیه، سر ساعت هم تب بر بده، بگیر بخواب، بچه ها یکم تبشون میره بالا معمولا خودشون گریه کنان بیدار میشن، ولی شما داروشو دادی پس تب نمیکنه، مخصوصا الان که عرق کرده خیلی خوبه.

پسر بزرگم یه بار تب شدید کرد هر چی دارو میدادیم نمیومد پایین اصلا هم عرق نمیکرد، حتی بزور شیاف گذاشتم براش ولی فقط در حدی که خطرناک نباشه میومد پایین تا یکروز کامل که گذشت و خوابیده بود دیدم کلی عرق کرده، و بعد از اون دیگه تبش خیلی کم میومد بالا و با دارو دوباره زود میرفت پایین. 

اینقد زیاد نوشتم تا خیالت راحت شه. نهایت میتونی تایم کنی دوساعت بعد لیدار شی چکش کنی، فقط اگر پروفن میدی با معده کاملا خالی نده، ایشالله خوب میشه زودتر

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵