2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 130 پست
پسر منم عرق میکرد نه برا تب نیست بخاطر مریضیه به قولی داره از جونش درمیاد مریضیشعزیزم قهوه نسکافه بخ ...

اوو یعنی بعد تب باز وارد سرفه ها میشیم؟ ب شما از همون اول چرک خشکن ندادن؟

ی لباس شلوارک تنشه ..لعنت به این ویروس ک این طفل معصوما انقد اذیت میشن

اره واقعا.دخترمن بعد ۳روز دون دون قرمز زد.ماله تب بود. واقعا یه هفته درگیرش بودیم.همش تو بغلم بود.پوستم کنده شد.ایشالا هیچ بچه ای مریض نشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا.دخترمن بعد ۳روز دون دون قرمز زد.ماله تب بود. واقعا یه هفته درگیرش بودیم.همش تو بغلم بود.پو ...

طفلک پس تبش بالا بوده ک با دونه تموم شده .. 

کاش ی واکسن ضد ویروس بود ک هرکی میگیرع یروزه تموم شه 😥

اوو یعنی بعد تب باز وارد سرفه ها میشیم؟ ب شما از همون اول چرک خشکن ندادن؟

بخدا برا من شنبه بود تب کرد تا صبح کنترل کردیم تموم شد رفت تا ۴ شب بعدش دوباره تب و یهو سرفه و گلودرد شد تو خواب اونم چی خروسک دیدیم خیلی ناله داره بردیم بیمارستان الان از امروز صبحم انگار سرفه های شدید خلطی شروع شده بخدا دیگه الان از ناچاری از اون گازا زدم دکترش قبلا برا سرفه داده بود بهش ولی بازم سرفه داره🥲

انشالله برا شمام تو مرحله تب تموم شه و خوب شه