2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 130 پست

سلام عزیزم یک نصف سیب زمینی یا یک نصف پیاز ببر بزار زیر پاش و جوراب بپوشون براش تبش را میگیره صبح سی زمینی پخته شده از تب 

خواهش میکنم اینو انجام بده

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگران نباش این عرق خوبه تبش بالا نمیره این عفونته که میاد بیرون خودم بچه دارم تجربه کردم

عه خداروشکر رسی ک گفتی ..نگران بودم والا هوای خونه ک خپبه لباساشم کمه چرا سرش انقد خیسه

انقد بدم میاد تو یک تاپیک قبلیم گفتن .. بخدا رفتم پیج اونو مسدود کردم نبینم از وقتی تب کرده جونم دار ...

نترس باباااا اون قضیش کلااا فرق داشت

بچه منم خیلی تب می‌کنه

مهم اینه کنترل کنی

من خودم معمولا شبایی که تب می‌کنه از استرس اصلا نمیتونم عمیق بخوابم یا کلا خوابم می‌پره

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بخدا آدم می مونه اصن،این مادره بنده خدا نصف شبی دلشوره داره اون وقت میان همچین چیزی میگن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

نمیدونم بزارم پای سادگیه بیش از حدشون که نمیدونن چیو کجا بگن یا واقعا ذاتشون خرابه....

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عه خداروشکر رسی ک گفتی ..نگران بودم والا هوای خونه ک خپبه لباساشم کمه چرا سرش انقد خیسه

اره عرق کنه بدنش خنک میشه طبیعتا

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزمزمه منم وقتی بچه هام مریض مین وقتی دارن بهتر میشن بعد از مصرف دارو وپایین اومدن تب عرق میکنن طبیعی هست 

ساعت کوک کن هر یک ساعت پاشی چک کنی