2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین بگید بخابم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 130 پست

بچه منم تب داره ساعت ۸ بروفن دارم تب سنج گذاشتم الان تب نداره ولی خیلی عرق کرده وقتی تب میکنه بچه با دارو تب رو میاری پایین بدن عرق میکنه

خاک توسرمن من اصلا اینستا ندارم یه دفعه چشمم افتاد اون بلاگره که بچه اش مرد الان مدام استرس دارم وای فقط دارم دعا میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو میکنم حتما ممنون 😭😭

من خودم هم مادرم درکت میکنم 

الان بچم رو پامه  دارم تکون میدم بخوابه 

دارم برا سلامتی بچه شما هم آیت الکرسی و ۴ قل میخونم 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

جوراب خیس کن بپوشونش

اگ الکل یا سرکه سفید داره کف جورابرو بهش آغشته کن 

یعنی اول جوراب و با اب خیس کن کامل ابشو بگیر و بعد به کف جوراب الکل و یا سرکه سفید بزن تبش میشکنه بذار بمونه پاش تا جوراب خشک شه

بهم بگید براتون حمد بخونم
یعنی ممکنه حرف دکتره درست نباشه و یکروزه تبش قطع بشه کامل؟ 😭

نمیدونم شاید سه روز شده و اولا تبش کم بوده و شما متوجه نشدی 

ولی میدونم تبی که عرق میکنه نشونه ی خوبیه چون پسر خودمم زیاد تب میکنه 

من استامینوفن رو بهت توصیه میکنم برای سن بچه ات ایبو معده ی بچه رد اذیت میکنه و بچه رو بیشتر گیج میک ...

این اولین بارشه ک بدنش ب استا جواب نمیداد و مجبور ب شیاف و بروفن شدم ک اوناهم جواب ندادن در اخر رفتم سرم زدم ..

الان اینجا جاش بود

بخدا آدم می مونه اصن،این مادره بنده خدا نصف شبی دلشوره داره اون وقت میان همچین چیزی میگن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

ساعتم ک کوکه .. دلیل عرق کردنشو میخاستم بدونم

عزیزم یه آیت الکرسی بخون نگران نباش یکم استراحت کن یکساعت دیگه دوباره تبشو چک کن نگران نباش هیچی نمیشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یعنی ممکنه حرف دکتره درست نباشه و یکروزه تبش قطع بشه کامل؟ 😭

من هر وقت بچم تب میکرد حالا یا سه روز وقتی دکتر میبردم سرم میزد کامل تبش خوب میشد نگران نباش تو ام گفتی سرم زدی خنک شد الان یه ساعت بخواب بعد بیدار شو چک کن دووباره بخواب ایشالله خوب میشه

ساعت بعدی حتما داروشو بده که تب نکنه،قبل خواب شیاف بذاری تا۱۲ساعت دیگه تب نمیکنه

الان ک خابه .. ساعت نه سرم زد ۱۲ بروفن دادم ..تایم بعدی شربت بدم یا شیاف؟ اخه شیاف خپابه اون موقع اذیت میشه