2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه گاهی ادما وارد زندگیت میشن تا درس بزرگی بذن و اینکه نبابد به کسی جزخداتوکل کنی و امبذ داشته باشی چون امیدت ناامبد میسه

وبه این نتیجه رسیدم این مدت اینقذخسته شده روحم الان ی مشکل شاید برظاهر کوچیک پیش امده ک بشدت ازارم میده و ذهنمو بهم ریخته درصورتی ک نبایذ شدتش تاابن حد باشع . به این نتیجه رسیدم اینقدز روحم خستس و اسیب دیده ک کوچیکتربن مشکل مثل ذرات نمکه ک روی زخم میریزن . مهم نیست مقدار نمک کم باشه به هرحال بشدت زخمتو میسوزونه💔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزم🥲🫂

🥺💔میشه برام دعاکنی سریعتر همچی حل بسه خیلی خستم🥺💔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

آره گلم حتما🫂🥰من مطمئنم که یه دختر قوی خارج میشی از مشکلاتت

قربونت برم مرسی قشنگه من🥲😘❤️

اینکه باید پنج بیدار بشیم که شش بچه ها رو ب مدرسه برسونیم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بعد سه سال دوباره شروع کردم به درس خوندن

حس جالبی بود

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

اینکه‌چقدر‌لایق‌رسیدن‌ب‌هدفمم:)))))

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"