2777
2789
عنوان

به نظرتون این پسره دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 71 پست
خداروشکر عزیزم خوشحال شدم کلی آخه میگن دارو مصرف نکنی به کل بدن آسیب میزنه من ازمایش ندادم ولی همه ع ...

من تا اونجایی که شنیدم دارو هاش بیشتر مسکنه کلی عوارض داره تا اونجایی که میشه دکتر نباید بهت دارو بده 

ایشالله که نداری عزیزم الکی استرس نده یه خودت بیشتر یک بیماری ارثی هست اگر ارثشو نداری خیلیییییی کمه که دچارش بشی 

خداروشکر عزیزم خوشحال شدم کلی آخه میگن دارو مصرف نکنی به کل بدن آسیب میزنه من ازمایش ندادم ولی همه ع ...

اگر هم جنوب هستی بگو بهت دکتر خودمو معرفی کنم بهترین پزشک جنوب کشوره شیراز هست مطبش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا اونجایی که شنیدم دارو هاش بیشتر مسکنه کلی عوارض داره تا اونجایی که میشه دکتر نباید بهت دارو بد ...

نه ارثی نداریم همشون سالمن خداروشکر من فقط لنگ میزنم😭

کف پام اونقدر درد میکنه اصلا موندم تو شرایط بدیم نمیتونم برم دکتر نه گلم تبریزم 

چیزای سرد میخورم درد میکنه وگرنه در مواقع عادی ارومه 

مثلا دیشب سالاد شیرازی خوردم شب نتونستم بخوابم 

خدا ب دادم برسه عقدم بهم نخوره

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
نه ارثی نداریم همشون سالمن خداروشکر من فقط لنگ میزنم😭کف پام اونقدر درد میکنه اصلا موندم تو شرایط بد ...

عزیزم چه ربطی داره به ازدواجت آخه 

البته من تا اونجایی که اطلاع دارم رماتیسم مفصل ها درد می‌کنه مثلا مچ دست خیلی درد داره و فقط یک قسمت نیست دست و پا با هم درد داره بی حالی شدید و خستگی

عزیزم چه ربطی داره به ازدواجت آخه البته من تا اونجایی که اطلاع دارم رماتیسم مفصل ها درد می‌کنه مثلا ...

پس میشه باردار شد؟

چن روزه زنجبیل یا دمنوش های گرم میخورم اروم شده میتونم شبا بخوابم عقدم شه برم ازمایش ببینم چیکار میکنم 🥺🫂♥️

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
پس میشه باردار شد؟چن روزه زنجبیل یا دمنوش های گرم میخورم اروم شده میتونم شبا بخوابم عقدم شه برم ازما ...

آره چرا فکر کردی نمیتونی باردار بشی 

بستکی به ژنتیک داره برا بعضی ها شدتش کمه بعضی ها بیشتر 

من مامانم داره کلا بیماریش خاموشه منم همینطورم فعلا

آره چرا فکر کردی نمیتونی باردار بشی بستکی به ژنتیک داره برا بعضی ها شدتش کمه بعضی ها بیشتر من مامانم ...

خداروشکر عزیزم منم مامانم داره از جوونی تا ب الان دردش خاموش بود الان ک ۵۳ سالشه پاهاش درد میکنه 

من زود شروع شده انگار

خداروشکر عزیزم منم مامانم داره از جوونی تا ب الان دردش خاموش بود الان ک ۵۳ سالشه پاهاش درد میکنه من ...

خدا به خیر کنه منم از کلاس نهم که بودم یهو گرفتم از بچگیم داشتم به نظرم ولی نمی‌دونستم ،اکر برا مادرت شدتش کمه برا شما هم همینطوره من دکتر که میرم خانوادگی علائم مثل هم دارن

نگرانش نباش عزیزم از یه جایی به بعد عادت میکنی فعلا برا کاهش دردت حبوبات و خیار . ماست و ترشی اصلا نخور کلا سردی نخور ،لیاس گرم بپوش سمت آب و شستن نرو جای سردم نشین صبح بودم کولر خاموش می‌کنی هنگام بیدارشدنت 

اینا دردات کم می‌کنه عزیزم ،سیاهدونه و عسلم بخور ،ضد آفتابم همیشه استفاده کن 

خدا به خیر کنه منم از کلاس نهم که بودم یهو گرفتم از بچگیم داشتم به نظرم ولی نمی‌دونستم ،اکر برا مادر ...

چشم توضیحات خیلی مفید بود عزیزم 

منم دستام خفیف میلرزه خواهرم میگه ویتامین دی و کم خونی داری از اونه فعلا جشن عقدم نزدیکه اون بگذره یه چکاب کلی میرم ببینم چیکار میکنم انشالله تنت سلامت باشه ممنون که با صبوری جواب میدی

سلام قشنگم محیط شغلی جدید داداشم که گفتم دقیقا همینه ۱۴ ، ۱۴تا جایی که من اطلاع دارم درست میگه چون ت ...

مرسی عزیزم ♥️

ازش پرسیدم متوجه شدم حقوقش زیاد شده بوده بهم نگفته 

به به داداش توهم پس دوستای خوب پیدا کرده ،بگو یه پسر آروم با ادب با اخلاق پیدا کنه 🤭

نامزد من پارس جنوبی کار می‌کنه داداش شما کجاست؟

مرسی عزیزم ♥️ازش پرسیدم متوجه شدم حقوقش زیاد شده بوده بهم نگفته به به داداش توهم پس دوستای خوب پیدا ...

عزیزمی

داداشم آزمون استخدامی داد قبول شد مصاحبه علمی هم قبول شد الان فقط مصاحبه عمومی و آزمایشات مونده که بدبختا خوردن به جنگ اونم ان شاءالله تا یکم دیگه درست بشه...

اونم انگار همون عسلویه اس انقدر اونجا بزرگه که...