2777
2789

من نسبت ب خواهر شوهرم حس مادر دارم🥲😂حس قشنگیه خیلییی 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر بودن قشنگ ترین حس دنیاست 

نمیدونم غیر قابل وصفه واقعا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی شبیه بیماری روانی

عاشق یه نفری ک هه چیزو واسش میخوایی دلت میخواد مستقل باشه به همون اندازه دلت نمیخواد ازش دور شی و دوست داری کنارت باشه وقتی بیداره میگی چرا نمیخوابه وقتی خوابه اینقدر میرری بالا سرش تا بیدار شه

همه حسی. اول اینکه بنظرم حس میکنی هویتت عوض شده.‌ دیگه هیچوقت اون آدم سابق نمیشی. حس مسئولیت نگرانی دائم. همونجور که یه لبخندش کل خستگیتو از بین میبره خدای نکرده مریضیش از پا درت میاره‌

حس قشنگیه خیلی ولی تا وقتی زنده هستی استرس شو داری حتی بعد مرگتم نگرانشی خیلی خودخواه بودیم برای لذت خودمون برای چشیدن این حس موجودی آوردیم تواین دنیای پراز بدی 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
من تجربش نکردم ولی خیلی خاص و قشنگه

منم نکردم ولی احساس میکنم خیلی قشنگه میدونی من از بچگی عروسک دوست داشتم خیلیی زیاد حتی هنوزم میخرم احساس میکنم یک عروسک متحرک که خودت تولید کرده باشی حس باحال تری بده😄

عزیزم مادر بودن توصیف کردنی نیست فقط باید تجربش کنی تا متوجه بشی  خیلی خیلی خیلی حس قشنگیه انشالله قسمتت بشه خواهر قشنگم

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

منم نکردم ولی احساس میکنم خیلی قشنگه میدونی من از بچگی عروسک دوست داشتم خیلیی زیاد حتی هنوزم میخرم ا ...

آره ولی بچه ها با عروسک خیلی فرق دارن

یک عالمه مسئولیت درکنار شیرینیشون دارن که عروسک بیچاره هیچ کدومو نداره😁

امیدوارم هم من هم شما هم کسایی ک دوس دارن تجربه کنیم این حسو😘

"و فراموشی کیمیاست...🦋"