اومد درخونه خودم اینقدر کتکم زد مادرمم میانجی گری کرد . واسه این کتک خوردم چون مادرم یه کم بهم پول قرض داده بود واسه عوض کردن ماشینم. میگه ماله من من پسرشم هرچی دارن و ندارن مال منه. خونه ها ماشین زمین هرچی بابام داشته بنام این داداش زده اونم بنام خانمش کرده . هرسال میاد آنچه فحش و بی احترامی بهمون میکنه هی میگیم نریم آبروریزی . اینبار دیگه اینقدر کتکم زدم انگشت شستمم شکسته و تمام صورتمو و زخمی کرده. عکسشم هست که بزارم. منم زنگ زدم ۱۱۰ رفتم بیمارستان و شکایت ازش کردم. فردا هم میخام برم پزشکی قانونی اینقدر فحشای خییییییلی رکیک بهم داد روسریمو از سرم درآورد مرد همسایه اومد کمک که منو نجات داد از زیر دستش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین