2777
2789
عنوان

سوسیس با گوشت گربه🤢

163 بازدید | 13 پست

چند روز پیش یه پست تو اینستاگرام دیدم (از یه پیج معتبر که خیلی‌هم وایرال شده بود) نوشته بود این گربه‌هایی که تو پارک همیشه میبینیمشون بعد یهو غیب میشن🤌اینارو میبرن باهاش سوسیس کالباس درست میکنن😭یعنی ممکنه حقیقت داشته باشه؟

امروز نودل درست کردم،من نودلو همیشه با سوسیس میخورم اینو که یادم افتاد اصلا نتونستم سوسیو بخورم🤢

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گربه مگه چقد گوشت داره که بگیرنش ببرنش برا سوسیس کالباس . ولی آشغال و پوست مرغ و هر آت و آشغالی بگی داره گوشت کیلو ۷۰۰ تومن ژامبون خوب باید حداقل کیلو ۱ میلیون باشه بعد ژامبون ۸۰ درصد گوشت رو می دن سیصد معلومه توش آت و آشغاله

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

گربه که نیست ولی دیروز تو گیزمیز یه کلیپ از کارخونه سوسیس کالباس گذاشته بود مرغ ها همه متعفن شده بودن اصلا شرایط بهداشتی و نگهداری صفر بود اصلا یه وضعی افتضاحی من موندم چطور ما میخوریم زنده میمونیم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

مارو یه بار بردن  حدود ۱۸ سال پیش از طرف مدرسه کارخونه راک گوشت گاو بود اما فوق العاده چندش بود

خونابه راه افتاده بود وسط سالن

گوشتارو نیکه های بزرگ مینداختن چرخ گوشت با همه رگ و ... 

از اون موقع دیگه لب نزدم 

الهی به امید خودت...  
یه گربه مگه چقد گوشت داره که بگیرنش ببرنش برا سوسیس کالباس . ولی آشغال و پوست مرغ و هر آت و آشغالی ب ...

وزارت بهداشت هم که هیچ و پوچ؟

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
مارو یه بار بردن حدود ۱۸ یال پیش از طرف مدرسه کارخونه راک گوشت گاو بود اما فوق العاده چندش بودخوناب ...

منم دیروز اون کلیپ دیدم قول دادم دیگه لب به سوسیس و کالباس نزنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
وزارت بهداشت هم که هیچ و پوچ؟

نظارت درست ندارن دیگه من خودم تو شیرینی پزی کار می کردم تازه صادر کننده شیرینی بود و استاندارد داشت می دیدی خمیر سه روز می مونه تو انبار اون خمیر تخم مرغ داشت شیر داشت امکان خراب شدنش زیاد بود

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

نظارت درست ندارن دیگه من خودم تو شیرینی پزی کار می کردم تازه صادر کننده شیرینی بود و استاندارد داشت ...

اوج بی انظباطی ها در این حده ولی نه اینکه گوشت گربه و پر مرغ رو داخل سوسیس بریزن

نباید هرچیزی رو باور کنیم

بی کیفیت ترین سوسیس و کالباس هم نهایتا خمیر مرغ میریزه و آرد و نون خشک ..

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اوج بی انظباطی ها در این حده ولی نه اینکه گوشت گربه و پر مرغ رو داخل سوسیس بریزننباید هرچیزی رو باور ...

منم گفتم گوشت گربه نداره عزیزم گفتم مگه گربه چقد گوشت داره که بخوان بگیرن بکشن پوست کنن ولی آشغال مرغ داره