چند روز پیش یه پست تو اینستاگرام دیدم (از یه پیج معتبر که خیلیهم وایرال شده بود) نوشته بود این گربههایی که تو پارک همیشه میبینیمشون بعد یهو غیب میشن🤌اینارو میبرن باهاش سوسیس کالباس درست میکنن😭یعنی ممکنه حقیقت داشته باشه؟
امروز نودل درست کردم،من نودلو همیشه با سوسیس میخورم اینو که یادم افتاد اصلا نتونستم سوسیو بخورم🤢
یه گربه مگه چقد گوشت داره که بگیرنش ببرنش برا سوسیس کالباس . ولی آشغال و پوست مرغ و هر آت و آشغالی بگی داره گوشت کیلو ۷۰۰ تومن ژامبون خوب باید حداقل کیلو ۱ میلیون باشه بعد ژامبون ۸۰ درصد گوشت رو می دن سیصد معلومه توش آت و آشغاله
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
گربه که نیست ولی دیروز تو گیزمیز یه کلیپ از کارخونه سوسیس کالباس گذاشته بود مرغ ها همه متعفن شده بودن اصلا شرایط بهداشتی و نگهداری صفر بود اصلا یه وضعی افتضاحی من موندم چطور ما میخوریم زنده میمونیم
الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نظارت درست ندارن دیگه من خودم تو شیرینی پزی کار می کردم تازه صادر کننده شیرینی بود و استاندارد داشت می دیدی خمیر سه روز می مونه تو انبار اون خمیر تخم مرغ داشت شیر داشت امکان خراب شدنش زیاد بود
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...