2777
2789

بچه ها کاربری به اسم _ mehrara میگه پول بدین به یک سایت از یک میلیون به بالا تا سرپرستی بچه رو بر عهده بگیرین و پدر و مادر معنوی بشین. خواستم بگم اینو گزارش کنید که کلاهبرداریه. و همه ی تاپیک هاشورو قفل کرده. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا کلـاهبردار ریز و درشت زیاد داره ماشالا

کاربرا باید عاقل باشن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

پدر و مادر معنویه از کجا اومده دیگه

مثل کمیته امداد که حامی میشن برای بچهای بی سر پرست 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پدر و مادر معنویه از کجا اومده دیگه

خودشم قفل کرده. میگه درخواست بدین. اینا حسابا رو خالی می کنن. خواستم جهت پیشگیری به دوستان اطلاع بدم تا از احساسات کسی سو استفاده نشه

سلام

اتفاقا منم برای تاپیکش گزارش زدم:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16182487/پدر-یا-مادر-معنوی-دوست-داری-بشی-بیا

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کدوم ادم عاقلی حرفشو باور میکنه... ببخشید باید بیعقل باشن باور کنن.

بعضیا باور می کنن. به محض واریز هم کل حسابتو هک می کنن

خودشم قفل کرده. میگه درخواست بدین. اینا حسابا رو خالی می کنن. خواستم جهت پیشگیری به دوستان اطلاع بدم ...

من تازه عضو نینی سایت شدم زیاد بلد نیستم کار کنم تو سایت

یعنی رو تاپیکش بزنی  حسابت خالی میشه

مگه دسترسی دارن😐

همین چنددیقه پیش یه نفر اومده بود تاپیک من بانو2020 بود فکر کنم درخواست دوستی داد منم رد نکردم گفتم شاید یه خانومه ولی دیدم متاهلی اینا شک کردم گفتم شما خانومی گفت اره ۷ ماه ازدواج کردم ازدواج چالش داره گفتم خب الان تاپیک بزن بچه ها بیان نظر بدن بعدش یهو غیب شد کلا

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

من تازه عضو نینی سایت شدم زیاد بلد نیستم کار کنم تو سایتیعنی رو تاپیکش بزنی حسابت خالی میشهمگه دستر ...

نه. می ری خصوصی. یه آدرس جعلی تلگرام می ده. وقتی پولو واریز کنی حسابتو هک می کنن. مثل همون پیامک ها که می اومد ابلاغیه برای شما اومده.