2777
2789
عنوان

ی کار اشتباه کردم

89 بازدید | 8 پست

خانوما همسرم چند وقته میاد خونه مادر مثلا برا عروسی یکی فامیلا اومد از خانوادم بی اعتنایی میکرد روشو بر میگردوند بعد منم راه  دورم یکی دوز اگ بیام خونه پدر مادرم خیلی بهم برخورد گفتم مشگلت چیه ک بی اعتنایی میکنی 

بعد همسرم کل تایم عروسی و اینا اصلا صحبت نکرد  با من روز بعد بی احترامی کرد ب مادرم منم مادرم بیماری قلبی دارع حالش بد شد امبلانس اومد 

الان شوهرم رفته خونمون دو سه روزه ن زنگ زده ن پیام 

ب نظرتون کار من اشتباه بوده خیلی غصه میخورم ولی ب خدا من نمیخاستم چیزی بشه فقط  نمیتونم ببینم مهم ترین ادمای زندگیم باهم دیگه خوب نباشن میشه یکم حرف بزنید باهام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجوری ک ما با مادرشوهر حال نمی‌کنیم داماد هم‌همینجوریتا وقتی توهین نکرده پاپیش نشو چرا گرم نمیگیر ...

اخه این اینقدر خوب بود باهاشون بابام میگفت بهم رفتار شوهرت با ادبانه تره از داداشات

اخه این اینقدر خوب بود باهاشون بابام میگفت بهم رفتار شوهرت با ادبانه تره از داداشات

بیخچال باش آدما گاهی با طرف حال نمیکنن یا حال ندارن شوهرامونم  مثل ما گاهی حوصله خانواده رو ندارن

خب الان من خونه بابامم پا شد رفت دو سه روزه خبری ازش نیس اصلا

خب وقتی سابقه قهر و دعوا با خانواده داری چرا باهاش نرفتی 

اگر میخوای باهاش زندگی کنی باید چشمتو ببندی رو ی سری چیزا

اگرم قصدت تموم کردن زندگیه ک باید طلاق انتخاب کنی

بخوای نخای روتون تو روی خانواده باز شده واین برای اونم سخته

خودت بودی با مادرشوهرت دعوات نیشد میرفتی گل میگفتی گل میشنفتی

خب وقتی سابقه قهر و دعوا با خانواده داری چرا باهاش نرفتی اگر میخوای باهاش زندگی کنی باید چشمتو ببندی ...

خب قصد من کش دادن دعوا نبود مادرم حالش بد بود نمیشد ول کنم برم خب سه روز گذشته من هنو درگیر دکتر و دوا ایم