2777
2789
عنوان

Ye saram be ma bezan

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست
جرمش برای اعدام چیه؟من شنیدم جرمش توهین به مقدساته ولی مطمئن نیستم .

سب النبی.

توهین به حضرت محمد.

گرچه اینا میگن خدا توبرو می‌پذیره ولی ایناخودشون رو بالاتر از خدامیگیرن

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

اسم کاربریت خیلی اشناست ولی حافظم تو یاداوری دقیق اصلا یاری نمیکنه🥲

زمان کرونا با یه دختره که اسمش آرزو بود و چند نفر دیگه کلی اینجا چت میکردیم🥲

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سب النبی.توهین به حضرت محمد.گرچه اینا میگن خدا توبرو می‌پذیره ولی ایناخودشون رو بالاتر از خدامیگیرن

من با اعدام موافق نیستم 

به نظرم راه های بهتری هم برای مجازات هست

و اینکه از نظر من تتلو جرم های مهم تر و اسیب زننده تری هم انجام داده که اونا هم باید پیگیری میشد ولی خب فقط چسبیدن به این .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

زمان کرونا با یه دختره که اسمش آرزو بود و چند نفر دیگه کلی اینجا چت میکردیم🥲

واااای یادم اومدددد🥲🥲🥲

یادش بخیرررر

خوبی؟ چه خبرا؟

اگه اشتباه نکنم اونموقع ۱۶ سالت بود

من با اعدام موافق نیستم به نظرم راه های بهتری هم برای مجازات هستو اینکه از نظر من تتلو جرم های مهم ت ...

افرین.اینا اگه میخوان براثاث دین پیش برن ،خود پیامبرشون که روش اشغال میریختن کاری به اونا نداشته واونا رو میبخشیده.

درضمن تتلو شاکی خصوصی نداره

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

واااای یادم اومدددد🥲🥲🥲یادش بخیررررخوبی؟ چه خبرا؟اگه اشتباه نکنم اونموقع ۱۶ سالت بود

قربونت خوبم خودت چطوری

آره الان پیر شدم دیگه😂💔

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

افرین.اینا اگه میخوان براثاث دین پیش برن ،خود پیامبرشون که روش اشغال میریختن کاری به اونا نداشته واو ...

شاکی خصوصی نداره؟

پس اون دخترایی که به جرم تجاوز ازش شکایت کردن چی؟

البته فکر نمیکنم تو ایران شکایت کرده باشن

ولی درهرصورت باید یه سری مجازات براش در نظر بگیرن برای ترویج‌ و عادی سازی فحاشی ، دراگ ، تجاوز و چیزایی که خودمون بهتر میدونیم .

فداتشم خوبم😂🩷یادش بخیر واقعا چقد زود بزرگ شدیمبچه ها هیچکدوم نیستن دیگه؟

آره از اینکه بزرگ شدم اصلا خوشحال نیستم اونموقع خیلی حالم بهتر بود🥲

نه الان از هیچکس خبر ندارم یه مدت اکانت آرزو فعال بود ولی انگاری دست خودش نبود یا شایدم بودو نمیخواست بگه 

آره از اینکه بزرگ شدم اصلا خوشحال نیستم اونموقع خیلی حالم بهتر بود🥲نه الان از هیچکس خبر ندارم یه مد ...

دقیقا...چقدر حالمون خوب بود

سایتو میذاشتیم رو سرمون 😂🤦🏻‍♀️

چقد کاربرای بزرگتر ازمون شاکی میشدن الان خودمون شدیم یکی از اونا😂

امیدوارم هرجا هست حالش خوب باشه

دقیقا...چقدر حالمون خوب بودسایتو میذاشتیم رو سرمون 😂🤦🏻‍♀️چقد کاربرای بزرگتر ازمون شاکی میشدن الان ...

بیکار و بی دغدغه بودیم تا صبح چت میکردیم😂

آره آدم که پیر میشه دیگه حوصله مسخره بازی نداره بی اعصاب میشه😂💔

انشاالله 

بیکار و بی دغدغه بودیم تا صبح چت میکردیم😂آره آدم که پیر میشه دیگه حوصله مسخره بازی نداره بی اعصاب م ...

😂😂😂😂 وای اره

یادمه اونموقع من همش مینالیدم از سخت گیری خانواده بعد تو پیشنهاد دادی برم دوست پسر پیدا کنم که بیخیالم بشن

وای من همش پیش خودم میگفتم چقد دوست نابابیه😂

😂😂😂😂 وای ارهیادمه اونموقع من همش مینالیدم از سخت گیری خانواده بعد تو پیشنهاد دادی برم دوست پسر پ ...

لعنتی الکی نگوووو😂😂

چقد تباه بودم روم به دیوار😂😂

لعنتی الکی نگوووو😂😂چقد تباه بودم روم به دیوار😂😂

به جاان تو 😂😂😂😂 وای خیلی سم‌ بودیممم

با چص مثقال مغز از هم مشاوره میگرفتیم تازه به بقیه هم مشاوره میدادیم😂😭

به جاان تو 😂😂😂😂 وای خیلی سم‌ بودیمممبا چص مثقال مغز از هم مشاوره میگرفتیم تازه به بقیه هم مشاوره ...

امیدوارم به توصیه هام گوش نداده باشی🤣