2777
2789

سلام دیشب خونه یکی از فامیلا دعوت بودیم. دخترشون ۹ سالشه. از وقتی یادمه همیشه تو خودشه و دلش درد میکنه. انقدر این بچه گریه کرد بیخودی. موقع شام دوباره هق هق گریه کرد غذا از دهنش ریخت بیرون. 

پدر و مادرشم خیلی عادی بودن. هربار ما دیدیمش همینطوری بی قراری و گریه میکرد. ما ناراحت شدیم نمیتونستیم شام بخوریم اونا گفتن بخورین همیشش همینه. براشون عادی بود.

بعد مدرسه هم به زور میره. اصلا علاقه نداره. دفترشو دیدم. کلی غلط املایی. البته بیشتر طول سال غیبت داشته نرفته.

خیلی ناراحت شدم براش. علائمشو که زدم تو نت دیدم افسردگیه. ولی خانوادش مشاوره هم نمیبرن. بچه داره نابود میشه‌.

شما تاحالا دیدین کودکی افسردگی داشته باشه؟ درمانش چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره.

فقط تراپیست میتونه حاشو خوب کنه

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

بزرگ میشه مثل من . من  اینقداسترس داشتم که کثیف نشم همش دستامو میشستم  باز بعد اون  فک میکردم  با اینکه لباس پوشیده تنمه بازم همه طرفم نگاه میکنه لختم  اینحور بودم دیونه میشدم دوتا دوتا شلوار میپوشیدم  بازم فک میکردم لختم یعنی کسی طرفم نگاه میکرد فک میکردم جای ازم دیده اون زمان ۱۳ سالم بود 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید