2777
2789

من دانشجوی ارشد ترم آخرم،بعد کلا تعریف از خود نباشه مهارتای نرم افزاریم خوبه.یکی از دانشجوهای ارشد یه استاد دیگه بهم پیام داده واسه فردا که اگه دانشگام حضوری بیاد یه بخشی از پروژه شو ازم بپرسه،منم واقعا حس خوبی به پسره و سوالای چرتش ندارم،همسرمم از این ور داره کرم میریزه که تو چرا به سوالاش جواب میدی.

تو هنر کنی پایان نامه خودتو جمع کنی.

خب چی کار کنم؟سر یه سوال فحش بدم پسره رو؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

همسرم میگه مجازی تو گوگل میت براش توضیح بده،واسه چی میخواد بیاد پیشت بشینه.این بهونه اس،این میخواد پیشت بشینه،این اگه انقد احمقه که یه پروژه نمیتونه بزنه گوه میخوره میخواد ارشد بگیره.

بابا خسته شدم انقد بهم استرس میده.

آخه به یارو گفتم مجازی گف من نتم کنده،همسرمم قاطی کرده یهو.آخه بدبختی سوزنش یهو رو یکی گیر میکنه،بعد به منم استرس میده که تو مگه مسئول پروژه اینایی؟

من چی کار کنم خب؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن محترمانه بگو شرمنده نمیرسم انجام بدم براتون اگه وقت اضافه پیدا کردم خودم باهاتون تماس میگیرم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چند وقته ازدباج کردی؟ والا شوهر من دهنمو سرویس کرده بود..وقتی ازدواج کرده بودم دانشجوی دکترا بودم حتی ب اینکه چرا استادم پیام میده تنش ایجاد میکرد...و انقد اذیتم میکرد با بهانه گیری یه مدت درس ول کردم...خیلی هم صدمه دیدم. ولی از رو نرفتم با بدبختی و بچه و کلی دوندگی درس از سر گرفتم 

همسرم میگه مجازی تو گوگل میت براش توضیح بده،واسه چی میخواد بیاد پیشت بشینه.این بهونه اس،این میخواد پ ...

راس میگه همسرت مگ کجا زندگی میکنه ک نتش کنده 

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸