2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی به جوریم

107 بازدید | 24 پست

۱۶ سالمه 

نه بلدم آرایش کنم نه حتی لوازم آرایشی دارم دیروز رفته بودیم اردو تو مدرسه همه بچه ها آرایش کرده اومده بودن میرقصیدن اما من یه گوشه بدون حتی اندکی رژلب و با تیشرت نشسته بودم نگاه میکردم حتی اصلا روم نمیشه بگم فلان چیزو برام بخرین حس میکنم خیلی ازین چیزا دورم اصلا خوشمم نمیاد ولی دیروز خجالت کشیدم تو عروسیا هم همیشه همین وضعه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی یه جوریه خیلی ها دختر شبیه شما میپسندن و خوششون میاد ساده باشه 

۱۶ سال که ستی نیست اگر به ۲۴ سال رسیدی و بلد نبودی جای تعحب داره کم کم اونم یاد میگیری 

هر چند خیلی ها تو دنیا نچرالن پس این ایراد نیست

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

ربط آرایش به گوشه گیر بودنو نفهمیدم

برو وسط برقص برای خودت شاد باش چرا الکی به آرایش ربطش میدی

آرایش هم یه تینت و ریمل برات کافیه از الان درگیر کرم پودر و ایناشی چندسال دیگه در به در دنبال دکتر پوستی تا پوستتو درمان کنی

ربط آرایش به گوشه گیر بودنو نفهمیدمبرو وسط برقص برای خودت شاد باش چرا الکی به آرایش ربطش میدیآرایش ه ...

نه وقتی میگم هیچ وسیله ای ندارم یعنی همون تینتو ریملم ندارم ینی هیچی ندارم تو بگو ضد آفتاب اصن

واقعا چرا باید دختر ۱۶ ساله برای اردوی مدرسه ارایش کنه کار درست رو تو کردی نمیگم کار اونا غلطه نه ول ...

منم فقط ۱۶ سالگی با کلی دعوا فقط اجازه داشتم سیبیلامو بزنم😂

نه وقتی میگم هیچ وسیله ای ندارم یعنی همون تینتو ریملم ندارم ینی هیچی ندارم تو بگو ضد آفتاب اصن

خب عزیزم یواش یواش شروع کن

ضد آفتاب حتما بخر پوستت میسوزه 

با خانواده رفتی بیرون یا داروخونه بهشون بگو برات بخرن چون لازمه حتما

خودت آروم آروم پیش بری خانوادت هم راه میان

بیشتر محصولات مراقبتی بخر تا آرایشی 

واقعا چرا باید دختر ۱۶ ساله برای اردوی مدرسه ارایش کنه کار درست رو تو کردی نمیگم کار اونا غلطه نه ول ...

اردو اصلا انگار عروسی بود لعد من نه بلدم برقصم نه بلدم آرایش کنم شماها که مثلاً هم سن من بودین چجوری یاد می‌گرفتین 

خب عزیزم یواش یواش شروع کنضد آفتاب حتما بخر پوستت میسوزه با خانواده رفتی بیرون یا داروخونه بهشون بگو ...

میدونی مامانم یه جوری رفتار میکنن حس خوبی نمی‌گیرم مثلاً هفته پیش گفتم برام صدآفتاب بگیرین ضد آفتاب خودشونو که رنگی بود و وقتی میزدم عین روح میشدم دادن بهم اصلا واسه منی که تا حالا اصلا هیچ آرایشی نکردم حس خوبی بهم نمیده

میدونی مامانم یه جوری رفتار میکنن حس خوبی نمی‌گیرم مثلاً هفته پیش گفتم برام صدآفتاب بگیرین ضد آفتاب ...

آره ضدآفتاب رنگی واقعا خوب نیست پوستو خراب میکنه اصلا

یا باهاش برو دکتر پوست دکتر برات تجویز کنه مارک خوب یا خودت تحقیق کن یه مارک که پوستت میخوره انتخاب کن بگو حتما برات بخرن

به هرحال 16 سالته این یه نیاز طبیعی و عادی هست

و اینکه دیدم نوشتی رقص بلد نیستی 

وقتی تو خونه بیکاری اهنگ بزار برقص مهم نیس خوب نرقصی خودتی و خودت تنهایی برقص تابستونم نزدیکه ویدیو دانلود کن باهاشو تمرین کن