2777
2789

تجربه و نظرتون در مورد جملات تاکیدی، قانون جذب، هوپونوپونو، اگه از هرکدوم ازین قانونهای روانشناسیای جدید استفاده کردین تجربتون رو بگین، چه تاثیری داشت براتون؟ به نظرتون واقعیت داره یا دروغه یا فرافکنی شده؟

گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری  ،  دانی که رسیدن هنر گام زمان است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همبه خیلی چیزا رسیدین

میشه روش یا تکنیکتونو به ماهم یاد بدید؟خیرش ب خودتونم برمیگرده

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

قانون فق،قانون شکر کزاری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میشه روش یا تکنیکتونو به ماهم یاد بدید؟خیرش ب خودتونم برمیگرده

اول اینکه صبح بیدار میشیم چشامو باز میکنم 5 جمله مینویسم

خدایا شکرت مثلا میگم

خدایاشکرت همه عاشق منن

خدایاشکرت درامدم100 میلیونه

خدایاشکرت رابطه من با همسرم عالیه

وووو تا 5تا

یا ذکر های مخصوصشو میگم

یه تاپیک دارم اونجا ذکر و کد هاشو فرستادم خواستی بردار

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

من بعضی روزا بی دلیل یهو ناامیدی میاد سراغم،  نمیدونم چرا؟ مثلا یک هفته عالی بودما یهو دوسه روز افسرده مطلقم و فقط کارای ضروریم رو این چند روز باجبار انجام دادم😔نمیدونم دلیلش چیه حس کردم به خاطر ناخوداگاهمه ولی نمیدونم این چیزا جواب میده یانه

عزیزم برای من که خیلی وقتا ناامیدم هم جواب میده؟

باید با باور قلبی انجام بدی نه صرفا ی تکلیف

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من بعضی روزا بی دلیل یهو ناامیدی میاد سراغم، نمیدونم چرا؟ مثلا یک هفته عالی بودما یهو دوسه روز افسر ...

منم مثل شمام.دلم میخواد همیشه شاد و باحس خوب باشم مثبت فکر کنم اما گاهی واقعا بشدت ناامید میشم.افسرده وتنها

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

[QUOTE=381894320]باید با باور قلبی انجام بدی نه صرفا ی تکلیف[/QUO

مساله اینه که اگه باورم مشکل نداشت که دیگه دنبال این چیزا نمیرفتم