2777
2789

بچه ها من علاقم به دروس حفظی مفهومیه باهاش کنار میام 

تو تجربی زیستم اول بعد شیمی ام خوب بود 

ریاضی فیزیک چون حس خوبی نداشتم تمرین نمیکردم تست نمیزدم یاد میگیرما روز اول آموزشم میتونم تست ریاضی فیزیک حل کنم ولی متاسفانه پیوستگی نداشتم بعدم چون کلاس ثبت نام نکرده بودم تو تلگرام منو باز بود کلی استاد فیزیک عوض کردم تهش کلا دوتا مبحث فیزیک دوتا مبحث ریاضی خوندم کنکورم بخاطر همینا خراب شد 

ولی مثلا فیزیک یکبار یه فصلی خیلی تست زدم درصدم از منفی به جایی رسید که تو یه آزمون از ۱۰تا سوالش ۷تا درست جواب دادم 

حقیقتش من زیاد علاقم و روحیاتم بع شاخه های پزشکی و پیرا پزشکی نمیخوره دلشو ندارم 

از اول زندگیم عاشق معلمی بودم 

ولی الان بخام برم انسانی حداقل باید ۱۰میلیون هزینه منبع و دیپلم مجدد و کتاب کنم 

ولی تو تجربی قلق ام اومده دستم 

خانواده ام حس خوبی نسبت به انسانی ندارن میگن بمونی پشت همون هزینه تغییر رشته رو بده اشتراک ماز بگیر 

ولی واقعا دو دلم الانم واسه امتحان نهایی هنوز کلی مطالب مونده از روزی که تو کنکور شکست خوردم حس بدی از تجربی گرفتم 😭

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی به این خیال که آسونه نروالان رقابت تو انسانی بیشتره از تجربی

خب یعنی یه فرد از تابستون روزی ۸ساعت حداقل پیوسته بخونه ام بازم قبولیش تضمین نیست ؟

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ❤️