2777
2789
عنوان

زندگی دیگه به درد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 32 پست
کی گفته به خاطر این مریضی باید بری خدمت کاری!!؟؟🙄🙄یعنی الان هنسر من خدمت کاره ؟؟ عجبا

همش نفخ دارم راضی شدم به مشاغل سطح پایین تا نزدیک دستشویی باشم شوهرت چیکارس؟

همش نفخ دارم راضی شدم به مشاغل سطح پایین تا نزدیک دستشویی باشم شوهرت چیکارس؟

مکانیک دستگاهای شرکتی

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اسی جان ایشا الله اولا بهتر میشی و کنترل میشه دوما تتلو نه باعث پیشرفت نه پس رفت 

ایشالله مشکلاتتم حل میشه ولی داری ناشکریم میکنی بخدا 

روده تحریک پذیر که با تغذیه درست و آرامش داشتن کنترل میشه 

۱۵ میلیون هم مبلغ خیلی زیادی نیست ایشاالله جمع میشه 

تتلو هم که بالاتر گفتم نه باعث میشرفتت نه پس رفت بیخیالش شو 

الان نمیام بگم من از تو بدترم یا فلانم میگن مشکلاتت بزرگ نکن 

نفخ داری؟من نفخ زیاد دارم

زیاد

عرق نعناع بخور یا نعناع دمکرده

توخورد و خراکت دقت کن میوه ها بخصوص میوه های سرد و تابستونی بجاش سیب موز خربزه بخور یا میوه ها رو بپز مثل کمپوت بخور

لبنیاتم دقت کن

زیادعرق نعناع بخور یا نعناع دمکردهتوخورد و خراکت دقت کن میوه ها بخصوص میوه های سرد و تابستونی بجاش س ...

چه طور سر کار مدیریت میکنی؟من از صبح تا الان ده بار با صدا گوزیدم چه طوری برم سرکار؟

چه طور سر کار مدیریت میکنی؟من از صبح تا الان ده بار با صدا گوزیدم چه طوری برم سرکار؟

خوراک نفاخ نمیخورم 

همون لحظه پامیشم راه میرم ک ببخش تبدیل بشه ب چس 🤣

تازه دسشویی طولانی میرم یوقتا یه ربع نیم ساعت کسی کار نداره

شما بیشتر وسولس فکری داری

این اصلا بیماری نیس.ی عارضه مزمن ک باید با ارامش و تغذیه کنارلش کرد

ورزش کن