2777
2789
عنوان

زندگی دیگه به درد نمیخوره

431 بازدید | 32 پست

بچه ها چند روزه حالم بده من مبتلا به روده تحریک پذیر شدم بدهی بالا اوردم تازه فهمیدم تتلو هم داره اعدام میشه من مذهبیم اما با اهنگاش خاطره دارم چرا زندگی انقدر مضخرف شده واسه شما هم همینطوره یا فقط من اینطوری شدم ؟

ببخشیدا ولی وسط اینهمه گرفتاری تتلو اخه 

تعریف من از عشق همان است که گفتم در بند کسی باش که در بند (حسین ع) است  اگرباهات بحث نمیکنم فقط واسه اینه که خیلی تنبلم    وگرنه جوابایی دارم بیاوببین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روده ی تحریک پذیر درمان میشه

تتلو اعدام نمیشه

بدهیهاتم اینجور نمیمونه پاس میشه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

تازه خبر داری هند هم به پاکستان حمله کرده؟؟؟ 🥲🙄🙄

خاهر یواشترررر از روده تحریک پذیر رسیدی به تتلو من گوز پیچ شدم خب🤣🤣🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

برعکس بقیه من میگم که روده تحریک پذیرت درمان نداره و با تو  از تولدت بوده تا مرگ اما میشه کنترلش کرد استرس و عصبی شدن باعث میشه بدتر بشه همسر من هم درگیرشه 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

برعکس بقیه من میگم که روده تحریک پذیرت درمان نداره و با تو از تولدت بوده تا مرگ اما میشه کنترلش کرد ...

کلی از بچگی درس خوندم به خاطر این مریضی باید برم شغلای خدمتکاری دلم گرفته

کلی از بچگی درس خوندم به خاطر این مریضی باید برم شغلای خدمتکاری دلم گرفته

کی گفته به خاطر این مریضی باید بری خدمت کاری!!؟؟🙄🙄یعنی الان هنسر من خدمت کاره ؟؟ عجبا

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂