2777
2789
منظورت اینه که وقت میگرن دید چشم تغییر کنه و تار و نور ببینه ؟

نه اون تصویرو نگا کن تو عکس ی همچین چیزی اومد جلو چشمم 

خیلی میترسم توروخدا دعا کنین چیزی نشه یا قمررررر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله چیزی نیست ، نگران نباش ، من میگرنم شدیده ، وقتی میگیره ، باید قرص بخورم و استراحت کنم ، چشم چپ هستش ، ام ار ای هم دادم و مغز سالم بود ولی یکی از عروق سمت چپ گردنم انگار مادرزادی گرفته هست ولی اخر سر نفهمیدم بخاطر اونه یا نه .

ان شالله چیزی نیست ، نگران نباش ، من میگرنم شدیده ، وقتی میگیره ، باید قرص بخورم و استراحت کنم ، چشم ...

عزیزم من قبلا چشم چپم میشد الان چشم راستم شد یعنی برای چی اخه اینجور شد

عزیزم من قبلا چشم چپم میشد الان چشم راستم شد یعنی برای چی اخه اینجور شد

همیکنه یک طرف فقط نیست خوبه ، آخه واسه من فقط طرف چپ بود و دکتر بخاطر همین ام آر ای داد ، مال من خیلی شدیده ، از درد چیزی نمیبینم ، ولی چند تا مورد مثل نور شدید یا گوش نکردن اهنگ و پادکست با ایرپاد و ...

رو رعایت میکنم، خیلی بهتر شدم

همیکنه یک طرف فقط نیست خوبه ، آخه واسه من فقط طرف چپ بود و دکتر بخاطر همین ام آر ای داد ، مال من خیل ...

عزیزم یعنی تو اینجور نشد دیدت؟یعنی ی همچین چیزی نیومد جلو دیدت؟

همیکنه یک طرف فقط نیست خوبه ، آخه واسه من فقط طرف چپ بود و دکتر بخاطر همین ام آر ای داد ، مال من خیل ...

دکتر گفت ی طرف نباشه خوبه میترسم دوتا چشام مشکل پیدا کنه باز یکیش بود ادم تحمل میکرد توروخدا دعا کن برا منم چیز بدی نباشه 

عزیزم نگران نباش ، من دردام خیلی داغونه ، انقدر که کلا چیزی نمیبینم  ولی الحمدلله مشکل خاصی ندارم ، والا تا دکتر فهمید فقط یک طرف هست گفت خطر داره و باید پیگیری کنی ، پیش دکتر نورولوژیست رفتم ، دخترای سن ما زیاد دیدم که میگرن داشتن و مشکلی نبود ، راستی دکتر بهم تاکید کرد منیزیم مصرف کنم که خمله میگرن کمتر بشه ، اگه دوست داشتی سر فرصت با یک دکتر هم مشورت کن  ، مثل ما توی خانما زیاده

عزیزم نگران نباش ، من دردام خیلی داغونه ، انقدر که کلا چیزی نمیبینم ولی الحمدلله مشکل خاصی ندارم ، ...

شما چند سالته من ۲۰ سالمه از ی سال درگیرم تو بارداریم متوجه اش شدم

یعنی توام دید چشمت برای چند دیقه میره جاییو نمیبینی؟

میشه علائمتو بگی 

الان سرم انقدر درد میکنع مخصوصا وقتی خم میکنم 

ببخشید سوالاتم زیاده 

شما رفتی چشم پزشکی؟مشکلتو چجور گفتی؟

اخه من نمیدونم کجا برم تو گوشی میگه مغزو اعصاب ولی من برم مغزو اعصاب چی بگم

بعد اینکه توام این زیگزاگ رو جلو دیدت دیدی تاحالا؟یا فقط درداشو داری؟

عزیزم من 40 سالم هست ، تقریبا 7 ساله این مشکل رو دارم ، برای من دردم یهو و برق آسا شروع نمیشه ، نیم ساعت قبل از شروع درد شدید میفهمم ، برای دکتر مهم بود که برق آسا نباشه ، بله من دیدم مشکل پیدا میکنه ، تار و گاهی تصاویر مبهم میشن ولی شکل زیگزاگ خیر ، حالت تهوع دارم و باید حتما مسکن کصرف کنم و استراحت کنم حداقل 45 دقیقه ، بعد از اون حالم خوب میشه و علایم از بین میره ، به نظرم باید مغز و اعصاب مراجعه کنی ، چون علایمت همراه با سردرد هست ، پیش دکتر خوب برو و تمام علایم رو قبلا بنویس که بهش بگی ، دکتر من از همون توضیحات من متوجه شد .

سلام عزیزم 

تاپیکتو دیدم الان راستش برا من یه جور دیگس مثلا من تو محیط تاریک که یکم قرار میگیرم بعد که میرم تو روشنایی پلک که میزنم نورا چشمک میزنن هی مثلا انگار چراغ پر پر میکنه

وقتی هم تو یه محیط روشنم مثلا هایپرا رو دیدی سقفش چراغ زیاد داره اون موقع چشامو که حرکت میدم کلی لکه مات از جلو چشم مثل رعد و برق اینور اونور میشن 

دیدم مشکل نداره ها ولی اینارو میبینم

من چشم پزشک زیاد رفتم گفتن شبکیت سالمه فقط یکم مگس پران داری

مگس پران رو من تا جایی که میدونم لکه سیاه باید باشه که اونو یه دونه تو چشم چپم دارم ولی این لکه های هم رنگ محیط مات رو نمیفهمم چیه

خلاصه پکترا هم نفهمبدن پارسال هم ام ار ای دادم میترسیدم ام اسی چیزی باشه که خداروشکر هیچی نبود گفتن میگرن داری فقط

فک کنم مشکل شماهم میگرن باشه 😢

دقیقا دید منم همینه

اصلا نگران نباش

خود دکتر بهم گفت ۶۰ درصد خانما میگرن رو دارن

برای اینکه خیالت راحت شه ی دکتر مغز و اعصاب برو 

وگرنه مشکلی نیست اصلا

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||