2777
2789
سلام عزیزم تاپیکتو دیدم الان راستش برا من یه جور دیگس مثلا من تو محیط تاریک که یکم قرار میگیرم بعد ک ...

یعنی چجوری 

منم وقتی ب وسایل خیره میشم رو دیوار نگا میکنم ی چیز سفید مثل اون میبینم زیاد دقت کردنی بیشتر میشه انگار نباید اهمیت بدی

بعد منم هر موقع ب نور نگا میکنم نثلا گوشی اینا ی نقطه سیاه که دورش نور زرده میبینم خیلی میترسم 

من دکترمم نرفتم یعنی پیش متخصص شبکیه نرفتم 

خیلی میترسم خداکنع هچ مشکلی نه تو نه هچ کس دیگع نداشته باشه ب حق ماه محرمی که میاد

منم مگس پران دارم 

بعد جونم برات بگه منم گاهی اوقات پلک میزنم تند تند ی نور میبینم مثل ی خط هستش بعد که توجه نمیکنم میره 

دقیقا دید منم همینهاصلا نگران نباشخود دکتر بهم گفت ۶۰ درصد خانما میگرن رو دارنبرای اینکه خیالت راحت ...

من امسال ۴ بار شدم خیلی استرس میگیرم اولین بارم تو بارداریم بود که اینجور شدم بعد از اون ادامه داشت  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امسال ۴ بار شدم خیلی استرس میگیرم اولین بارم تو بارداریم بود که اینجور شدم بعد از اون ادامه داشت

عزیزم به احتمال زیاد به خاطر مکملاییه که مصرف میکنی

من میگم چیز مهمی نیست 

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عزیزم به احتمال زیاد به خاطر مکملاییه که مصرف میکنیمن میگم چیز مهمی نیست

ربط داره ب خوردو خوراکم؟

تو در سال چندبار میشی؟

برا من دقیق بعد ۲۰ دیقه خوب میشه البته سریای قبلو زمان نگرفتم ولی این دفعه که اینجور شدم تایمر گذاشتم فک کنم از ۲۰ دیقه بیشتر بود ولی همین قدر میشد 

ربط داره ب خوردو خوراکم؟تو در سال چندبار میشی؟برا من دقیق بعد ۲۰ دیقه خوب میشه البته سریای قبلو زمان ...

عزیزم تو ی تاپیک دیگه که تگم کرده بودی برات توضیح دادم

برا من هربار همون بین ۲۰ دقیقه تا یک ساعت طول میکشه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

عزیزم تو ی تاپیک دیگه که تگم کرده بودی برات توضیح دادمبرا من هربار همون بین ۲۰ دقیقه تا یک ساعت طول ...

عریزم تو ی سال ممکنه چند بار بشی؟

خطرناک نیس من تو ی سال ۴ بار شدم 

عریزم تو ی سال ممکنه چند بار بشی؟خطرناک نیس من تو ی سال ۴ بار شدم

من اوایل خیلی بیشتر از ۴ بار می شدم

مثلا ممکن بود یک هفته هر روز بشم

نه دکتر به من گفت خطری نداره

من اوایل خیلی بیشتر از ۴ بار می شدممثلا ممکن بود یک هفته هر روز بشمنه دکتر به من گفت خطری نداره

مرسییی عشقم دستت درد نکنههه مچکرم واقعا خداکنه برا منم خطرناک نباشه 

بعد ببین توام گاهی اوقات ی چیزی مثل نور میاد جلو دیدت بعد میره خودش 

مثلا انگار ب لامپ زیاد کنی ی چیز بیاد جلو چشمت اونجوری 

شده برات؟

مرسییی عشقم دستت درد نکنههه مچکرم واقعا خداکنه برا منم خطرناک نباشه بعد ببین توام گاهی اوقات ی چیزی ...

آره عزیزم

عزیزم ناراحت نشو ها گفتم مرسی اخه من بخاطر این میترسیدمجدی توام اینجور میشی یا برای استرس کم من‌میگی ...

نه بابا

آره به خدا منم میشدم

من تو اون دوره با افسردگیم همزمان شده بود به خاطر همین توهم بیماری داشتم ۳ ۴ تا چشم پزشک سر زدم همشون گفتن مشکلی نداری یکیشون گفت برو مغز و اعصاب

رفتم پیش مغز و اعصاب تا علائممو گفتم تشخیص میگرن داد و ی قرص پرانول نوشت و چندتا مسکن و پرهیز غذایی که من همون پرانول رو فقط مصرف کردم اونم فقط یک دوره

اینم گفت که اصلا مشکلی نیست و ۶۰ درصد خانما مبتلان

ان شالله بعد از اینکه نی نیت بدنیا اومد برا اطمینان ی پزشک مغز و اعصاب برو تا خیالتم راحت شه

نه باباآره به خدا منم میشدممن تو اون دوره با افسردگیم همزمان شده بود به خاطر همین توهم بیماری داشتم ...

مرسیی عشقم

الان تو دیگه اونجور نمیشی

ببین من یهویی انگار  ی نور میاد جلو چشم

نورم که نه مثلا لامپو نگا کنی بازتابش چجوریه بدون اینکه لامپ یا ی چیزیو نگا کنم اونجور میشه بعد چند دیقه میره مثلا ۳ و۴ دیقه 

توام شدی اینجوری 

یا نه 

من‌نمیدونم سابلیمینال گوش میدم از اونه اخه اون چه ربطی دارهه ی فایل صوتی چقدر تاثیر میتونه بزاره 

برای تو خوبه که دفعاتی که شده کمه من نشکلم دائمیه مثلا جای پرنور میرم مثل فروشگاه اینا که رو سقف چراغ اینا زیاده چشامو حرکت دادنی یه سری نورا هی اینور اونور میرن مثل رعد و برق

بعد مثلا تو تاریکی گوشی رو نگاه کنم بعد چراغارو روشن کنم تا چند دقیقه پلک زدنی روشنایی اتاق پر پر میزنه من خیلی دکتر رفتم متاسفانه نفهمیدن چمه شبکیه چشمم هم سالم بود ام ار ای هم اوکی بود نمیفهمم چیه

فقط سه سال پیش یه مشکلی برام پیش اومد که از لحاظ روحی داغون بودم شدید بعد اون کم کم اینجوری شدم

عزیزم برای تو مشکلت میگرنه به نظرم نگران نباش